biraz influencer dedikodusu yapalım mı?

ezgi dinç denen kızın kafayı yediğini düşünüyorum. ilgi gördüğü için aynı içeriği yapıp duruyo diyodum ama bambaşka bi boyuta geçti haftada bi yepyeni 738485 tane saçma aletle cilt ve saç bakımı yapıp kafeye gittiği video çekiyo. tüm videoları birbirinin aynısı heppppsi aynı ya

1. avrupada yasiyo suslu napsin ki baska arkadasi falan yok sanirim kendine bakiyo iste

20 kasım 2023 15:45

2. Bir de kalitesiz naylon şeylerin linkini verip durması ve surrrekli gereksiz tüketime ozendirmesi yok mu gerçekten çok kalitesiz bir influence etme tarzı. Demek ki alıcısı var ama.

20 kasım 2023 16:53

3. ben izlemeyi seviyorum açıkcası, self care severim. izlemesi rahatlatıcı.

herhangi bir influencerin linkinden bir şey almayacak kadar kafam çalıştığı için, bilmiyorum tabi kaliteli mi değil mi?

20 kasım 2023 17:01

4. Anonim 3 hayatım boyunca herhangi bir linkten ürün almayı geçtim tıklama sayım bile 3 falandir. Attıkları hikayedeki fiyattan veya Trendyoldan olmasıyla anlaşılıyor zaten. İnanır misiniz trendyolun kalitesiz olduğunu anlamak için de satın almaya gerek yok kumaşları incelemeniz yeterli. Kafalar zehir maşallah

20 kasım 2023 17:09

5. Ya izlemesi rahatlatıcı olabilir de 5 ay önce attığı videoyu gidip tekrar izleyebilirim mesela hiçbi yeniliği yok hepsi aynı djdkd çok komik geliyo bana

Valla ben arada linklere tıklıyorum çünkü mağazada alışveriş yapma pratiğim sıfır ve web sitelerinden ürün bulmak zor oluyo. inditexin güzel kalıplı jeanlerini falan toplayıp tek link yapanlar görünce arada bakıyorum :'(

Fetö olayındaki influencerı tanımıyorum djfkg

20 kasım 2023 17:33

6. anon4 yorumuna koptum ahdhadhhaf. ya hazal sefer isimli kisiyi izleyen ve takipleyen var mi peki.. ben hayatimda bu kadar toksik ve ergen birini daha gormedim

20 kasım 2023 17:40

7. Of bence aurası da 0 böyle götünün teline bile bakım yapanlar niye zerre çekici olmuyor neyyse. Evet insanın kendine bakması elbette güzel bir şey ama bu başka bir seviye ya

20 kasım 2023 17:43

8. ss yine gittim baktım profile, turladım şöyle bir ciddi gevşedim.

gideyim de eve akşam uzun uzun bakım yapayım kendime.

20 kasım 2023 17:55

9. Bu gizem hwang'ı 2 gün önce kesfetimde gördüm, saçları kahverengiye boyatmak istemiş olmamış diye ağlıyordu falan. Aşırı drama queen gelmişti hoşlanmadım. Bir de japonyaya koreye gidenlere bir şey oluyor hepsi birbirine benziyor içerik olarak. Ama gizemin dedikodu yapması çok enteresan.

20 kasım 2023 23:41

10. Gizem'i bende takip ediyorum ama feto kataloğunda yabancı damatlarda mu var.

Aşırı Atatürkçü , Türkiye'yi seven bir kız gibi.

Kocası yanında baya yaşlı duruyor gerçi çoğu yaşlı koreli ile evleniyor.

Bilge ile iyi arkadaştı kızı sevgilisinden kıskandı küstü. Bilge eğitim için gitmiş ayakları üstünde duran genç biri ile evli

21 kasım 2023 05:09