biraz kendimi kırılmış ve değersiz hissediyorum ?

başta duygusal yaklaştı aklımda yokken etkiledi. daha ilişki bile yokken flörtün başındayken nude istedi atmayinca sohbeti sonlandırdı. çok kısa anlattım ama uzun uzun yazıp yazıp sildim. bu olayı birkaç gün önce yaşadık ben fotoğraf atmadım ve konuşma bitmişti bugün yine yazma gafletine düştüm belki bir an öyle oldu falan diye saçma bir şekilde yine istedi yine atmak istemediğimi söyledim. ok dedi. ok ne ya cidden içime bir yumru oturdu . madem niyetin bu bu tarz applerde takip bana neden yazıp duygusal olarak etkiliyorsun. ben hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum kendimi aşırı değersiz hissediyorum şu anda. bu normal mi ? hiç böyle hayal etmiştim. benden etkilendiğini her gün düşündüğünü söylemişti. daha bu hafta. ne yapmalıyım şu an ?

1. sen değersiz değilsin, o göt.

planı başından beri nude attırmakmış zaten. hiç üzme kendini böyle gereksiz biri için.

10 temmuz 2021 03:34

2. bunların olayları bu, kendisi narsist bir piç muhtemelen. bunu da tüm kadınlara aynı şekilde yapıyordur. yamuk s.klerinin sonsuz seçeneği var sanıyorlar. değersizlik hissinden kurtulmak için engeli bas geç.

10 temmuz 2021 03:44

3. Ya hem gözlerim doluyor hem gülüyorum bana ses kaydı şarkı atmıştı gecen gün sevinmiştim ya ne kadar safimm

10 temmuz 2021 03:44

4. Engelliyim mi ? Beraber o kadar olan yaptık ki kendimi biraz kaptırdım galiba ama bunları bana düşündüren kendisine alistiran o oldu. Ama şunu farkettim bir insan hakkındaki ilk izlenim çok önemliymis süslüler. İnstagram profiline ilk baktığımda bu her gün başkasıyla takılan erkek modeli demiştim sonra yanıldım dedim yanilmamisim bok gibi hissediyorum şu an.

10 temmuz 2021 03:48

5.  Kız boşver erkek mi yok flört edecek  sanki salla ne üzülüyosun. Amk çocuğu ya nude filan derken mal oldu bu erkekler. Olm size herkes gtünü göstermek zorunda sanki hayırdır ya :d

10 temmuz 2021 03:51

6. manipüle edilip bu değersizlik hissini tekrar tekrar yaşamak istemiyorsan bence engelle. kendi dating app tecrübelerime ve benzer hislerime dayanarak söylüyorum tabi.

10 temmuz 2021 03:55

7. Ay süslü biz biriyle baya bir konuştuk. Çok önemsiyor çok değer veriyor gibiydi. Yanına çağırdı gitmeyince bozuldu ama devam ettik, cinsel içerikli konuşmak istedi yapmadık. Sonra aslında bunlar için konuştuğunu bunlar olmayınca konuşmayacağını anladım. Şüpheleniyordum ama yine de kapıldım işte. Ben de üzüldüm ama en azından duygusal bir şeyleri olmadığını herhangi bir şey yaşamadan öğrenmiş olduk.

10 temmuz 2021 03:57

8. Degersiz degil kendi degerini bilen cok akillu bi kadinsin,bu mal oglu mala nude atsan tam bi gerizekalisin derdim

10 temmuz 2021 04:17

9. Bunlar aynı kişi mi ya ? Yoksa bunlardan çok mu var ? Sinirlerim bozuldu hislerim karıştı. Ya en azindan niyetin buysa da bir yol yordam bil değil mi ? Tak diye istiyor atmayinca da sohbeti kesiyor. Birde plan yaptık diye ben salak gibi elbise aldım. Hayal kurdum. Yaşı da büyük benden 6 yaş büyük 30 lu yaşlarda. Ya o kadar adamsın fotoğrafı ne yapacaksın sen ya internet derya deniz bana mı kaldın. Ne yapıyorlar bunlar bu fotoğrafları amac ne yani. Süslüler çok teşekkür ederim hepinize okudukça icim soğudu biraz.

10 temmuz 2021 04:19

10. adamın adı kerem mi :d ses kaydı şarkı atmak + her gün düşündüğünü söylemek  + 30 yaş üstü diyince kıllandım

eğer değilse de bu profildeki keremlere dikkat edin kizlar. kendisi istanbulda ikamet eden, hayvan gibi karın kasları olan çok yakışıklı ve şerefsiz piçin teki :d

10 temmuz 2021 04:27