birazdan sevgilimin evine gideceğim ?

kahvaltı yapıcaz ve yüksek ihtimalle günü de evde geciriririz, bu tarz durumlarda be giyiyorsunuz ? ben ya tayt ve tişört giyip kendimi ev hanımına çeviriyorum ya da tutup elbise giyip gün boyu öyle duruyorum deli gibi ya…evlensek de kurtulsam cidden bu ayarlamalardan sıkıldım artık

1. Kot ve crop giy

8 ağustos 2021 08:33

2. Tayt ve tişörtle ev hanımı gibi durmuyorum. Ama İnce ip askılı daha güzel durur

8 ağustos 2021 08:35

3. tayt ve tişörtle aşırı seksi duruyorum ben

tüm gün evde geçireceksiniz şort askılı takım güzel bir pijama veya ev elbisesi giy (link: https://www.penti.com/beyaz-bridal-grace-satin-elbise-zidPNDT43R521IY-B32 örnek) (link: https://www.penti.com/acik-lila-bridal-pink-elegance-satin-atlet-zidPNL8X07X21SK-LA35 örnek)

8 ağustos 2021 08:47

4. elbiseyi yatarken giyiyorum ben aşırı rahat bu arada danteller falan göz korkutmasın efil efil bir kumaşı var

8 ağustos 2021 08:48

5. Kız derdine bak :D yine iyi eviniz varmis evi olmayanlar napsin

8 ağustos 2021 09:06

6. Bu sıcakta o taytlari nasıl giyiyorsunuz ya ben taytı giyene kadar ecel teri döküyorum.

Elbise, etek veya salas keten takımlar giyinin

8 ağustos 2021 09:35

7. Evlenmek ne alaka? Asil evlenince ev hanimina donmen daha olasi sanki lol. Samimi olamayan iliskiyi inorganik sekilde samimi yapma cabasi bu sadece. Biraz da kompleks gibi geldi.

Bu sicakta giy bi sort, ustune tshirt iste... cool ol biraz, ozenme. Evde dogal bi gun gecireceksiniz, tadini cikarsana... Iyi eglenceler

8 ağustos 2021 09:44

8. Ne saçma bi dert Ya sevgiliniz sizce düşünüyo mu bu kadar şort tişört giyin geçin evde işte evlilik ne alaka djdkdkdk çok tuhafsınız

8 ağustos 2021 10:37

9. Süslü sen normal giyeceğini giyerek git orada değiş? sevgilimin evine seksi pijama takımları bıraktım ben sen de alıp koyabilirsin oraya. Gidince de bir saat içinde değişiyorum veya direkt seviştikten sonra onları giyiyorum ksjsjs

8 ağustos 2021 10:52

10. Yalnız a3ün attıkları gelin şeyi. Direkt gelinlik giysin istersen fjdjjd