biri bana neden çirkin erkek + güzel kız ilişkisi çok varken çirkin kız + yakışıklı erkek ilişkisi hiç yok açıklayabilir mi?

1. Çok klişe ama erkekler gördüğüne kadınlar duyduğuna aşık olur. O yüzden normalde patates gibi adamları yakısıklı buluyoruz o yüzden ayrılınca e bu adam çirkinmiş diyoruz. Erkekler için ise görsellik önemli

26 ocak 23:42

2. Aslında bir sürü var. Josh Holloway ve eşi, Hugh jackman ve eşi, Mehmet günsur ve eşi, Halil ergenç ve eşi... diye gider bu, baya var yani

26 ocak 23:54

3. Çirkin kız yakışıklı erkek de var . Çok görüyorum böyle. Kız daha çirkin oğlana göre ama evlenmişler ya da ciddi ilişkiler.

Hatta Güzel kız+ çirkin erkek ilişkisine göre de daha çok seviyorlar erkekler . Güzel kız ilişkisinde erkek daha çok güzelliğe bakıyor. Ama ortalama ya da çirkin kız ilişkisinde erkek muhabbetine esprilerine eğlenmeye uyuma daha çok düşüyor. Yine güzel buluyor ama aralarındaki uyum daha güçlü oluyor

26 ocak 23:57

4. Anon 3 bergüzar Korel ortalamanın çok üstünde boy poslu güzel bı kadın. Mehmet Günsur'un eşi de baya güzel ve fakat günümüz güzellik standartlarına uymayıp, epey sade. Gidip tekli fotoğraflarına bakarsanız ne kadar dueu olduğunu görebilirsiniz. Bir de boy farkı çok göze batıyorm diğer erkekler de sürekli eşlerini aldatıp duuryor zaten. Örnekler alakasız epey

27 ocak 00:00

5. Alakasız dediğiniz örnekteki Josh Holloway in karısı güzel mi sizce mesela? Jason momoa nın eski karısı da baya kara kuru birşeydi

27 ocak 00:04

6. Ataerki.

27 ocak 00:04

7. Hugh jackman da boşanmış bu arada ya şaşırdım ben de ama bergüzar sevimsiz olsa da gayet güzel bir kadın. Halite fazla hatta.

27 ocak 00:17

8. mehmet günsürün eşine de güzel demezsin ama ya

27 ocak 00:21

9. Ben varım, burdayım be burdayım. 1,68 boy 95 kg ile 1,90 boy 85 kg fidan boylu çağatay ulusoy çakması eşim ve ben varız. Biz birlikte öyle günleri atlattık ki, dışardaki hiç kimse bizim birbirimize kattıklarımızı, emeğimizi bize veremez. Gerçek sevgi var canlarım.

27 ocak 00:22

10. a10 kilolu olman çirkin olduğun anlamına mı geliyor doğrudan?

27 ocak 00:23