birine mesaj atmak mi / eski bir fotoğrafını beğenmek mi ?

aşırı hoşlanıyorum daha önce ufak bir mesajlaşma oldu benim başlattığım . ne düşünüyorsunuz ?

1. Çocuk nasıl biri olduğuna bağlı. Utangaç biriyse fotoğrafını beğenmen onun adım atması için yetmez. Direk mesaj at derim. Ama girişken biriyse sadece fotoğrafını beğen, mesaj atacağı varsa o atar sana.

28 eylül 2020 23:18

2. Çocuğun*

28 eylül 2020 23:19

3. CEkingen değil ama biraz içine dönük diyebiliriz süslü ya yatıp kalkıp düşünüyorum resmen aşırı tatlı bir insan gibi geliyor bana atayim o zaman bugünlerde :)

28 eylül 2020 23:23

4. Şahsen eski fotoğrafımı beğenen biri için konuşma başlatmıyorum. Bu durum erkekler için farklı olabilir ama mesaj daha garantili bir yol bence de. Atın gitsin süslüm :)

28 eylül 2020 23:35

5. Süslü ben de birinden baya hoşlanıyorum ama hiç ortak arkadaşımız yok istek bile atamıyorum sen en azından bir adım atmışsın

28 eylül 2020 23:43

6. Bu hafta atarsa kesinlikle cevap vereceğim atmazsa kendim atacağım susluler çok teşekkür ederim, son süslü ekle gitsin ya benim mantığım bu neyi neden bekleyeceğiz ne zaman olecegimiz bile belli değil neyin hesabını kitabını yapıyoruz ya bence ekle hatta buraya yaz :)

28 eylül 2020 23:53

7. Açıkçası biri öyle bir anda fotoğrafımı girip beğense derim aay stalklamış mı falan hahshs ama sonra mesaj atmazsa falan bir ilerleme bir şey olmaz kii mesaj at

28 eylül 2020 23:54

8. Atacağım ya inssllah duygular karşılıklıdır kafamda ilk buluşma kombini bile yaptım

29 eylül 2020 01:13

9. Mesaj atın demeye geldim. Fotoğraf beğenmek, ileri götürecek bir hamle olmaz. Ne yazacağınız konusunda çekinceleriniz varsa da, story atmasını bekleyip, o story'e ithafen bir şeyler yazabilirsiniz.

29 eylül 2020 15:56

10. Bu hafta bekleyeceğim süslü Cuma’ya kadar falan diye son kararımı verdim birkaç hikaye atacağım cevap vermezse ben yazacağım hikaye paylaşırsa yanıtlarım paylaşmazsa bir merhaba yazarım iyi dileklerinizi bekliyorum :)

29 eylül 2020 19:24