birine nude attım şimdi pişmanım?

nudelaştık baya şimdi pişman oldum. ya onu istemezsem ve tehdit ederse beni diye. silmesini istesem sinirlendiririm ve daha mı kötü olur her şey ne yapacağım of çok salağım

1. yüzün gözüküyor mu süslüm?

16 kasım 2020 21:18

2. Hayır ama ismimi falan biliyo yani

16 kasım 2020 21:19

3. orda burda paylaşırsa ben değilim dersin madem yüzün gözükmüyor fotolarda

16 kasım 2020 21:20

4. Çocuğa kötü hissettim bi der demez hemen siliyorum dedi ve video kaydı attı süslü çok çabuk halledildi yine de bir şey olursa öyle dicem teşekkür ederim :)

16 kasım 2020 21:24

5. Bir eylem olarak "nudelaşmak" da sözlüğümüze eklenmiş, yaşlı hissettim kendimi resmen ya

16 kasım 2020 21:35

6. süslü eğer başka bir yere kaydetip yaymaya kalkarsa bile yalan söylüyor iftira atıyor suratım

bile gözükmüyor benim olduğum nereden belli dersin geçersin. bir de instadan anlık şekilde tek açmalı foto atsan bile yaymak için kaydetmek isteyen illa başka bir telefondan onu çekip yayar sonuçta. güvenme sakın bu devirde kimseye

17 kasım 2020 00:24

7. Yaysın kime söylerse söylesin de mezun olucam avukat olucam yayarsa itibarıma bir şey olur diye korktum. avukat olucam ama gerizekalılık tam gaz devam

17 kasım 2020 00:57