birini çok beğenmek ve sevgili olmak?

daha önce birini görünce çok fazla beğenip, etkilenip sonrasında bir şekilde ona kendini belli edip sevgili olan süslüler var mıdır? varsa hikayelerini dinlemeyi çok isterim.

1. yahu kimsenin adımına muhtaç değiliz de insanlae olarak farklı farklıyız. ben de misal direkt niyetimi dile getiren bir tipim ama yakın arkadaşım aynen süslünün dediği gibi belli edip adım bekleyen biri. hayır özgüven vs sorunu da yok. tek şey doğruymuş gibi davranmayın lütfen.

28 ekim 2018 19:35

2. tek doğruymuş gibi konuşmak istemedim, genel kanının aksine bir örnek verdiğim için tezatlığına vurgu yapmak istemiştim. çok rahatsız ediyorsa silerim.

28 ekim 2018 19:37

3. ilk cevabı görmedim fakat evet özgüven problemim var ve her insanın kendini ifade ediş biçimi farklıdır. ben sadece farklı öyküler okuyup gülümsemek istemiştim. kendim de böyle bir yoldayım ve belki de fikir olur diye düşünmüştüm.

28 ekim 2018 19:41

4. var. uğrastım didindim kendimi yırttım sevgili oldum bes ay sonra terk edildim yani bi taraf çok beğenince olmuyo gülüm ya.

28 ekim 2018 19:47

5. Bu tam olarak ben. Şimdi abartacağımı düşünenler olabilir ama gerçekten tam olarak böyle oldu. Üniversitesi birinci sınıfta ben şimdiki eşimi gördüm ama bildiğiniz nefesim kesildi o an. Eşim de o zaman 3 yıllık ilişkiden yeni çıkmış halde. Lise aşkı ama olsun fena depresif takılıyor. Asla ilişki istemiyorum tekrar kafasında. Neyse ben facebookdan ekledim , aynı sınıfta olunca da garip olmadı zaten. Sonra okulda sürekli olduğu yerlerde takılmaya başladım filan. Mesaj attım sonra bir gece nasılsın diye :) o an a kadar hiç konuşmamız yoktu. Çok kısa süre mesajlaştık ama o gece hislerimi anlamış eşim. Tabi öyle niyeti olmayınca uzak durdu. Sonra epey zaman geçti arada konuştuk arada konuşmadık. Kar yağmıştı bir gün ben o sabah kafaya koydum bir hollywood klişesi olarak bugun kar altında öpücem diye. Cidden de yaptım. Okula gittim aradım biraz konuşmamız lazım diye geliyorum okula yoldayım okulda konuşuruz dedi. Ben kar altında kampüs girişinin orda bekledim :) sonra yürürken konuştuk filan senin niyetin ne bi yazıyorsun bi uzak duruyorsun filan o da tabi ben mi yazıyorum filan dedi. (cidden yazan o değildi o sırada) Sonra cidden bir anda öptüm ben orda. Heykel gibi kaldı. Sonra bastım gittim hızla koşarken de düştüm 2 hafta popom ağrıdı. Öptükten 2 gün sonra filan mesaj attı sen ne yapmaya çalışıyosun diye. Bu olaydan sonra tamamen kendimi geri çektim ben. Bu arada sömestr tatili oldu ikinci dönem başlarken benim aldığım seçmeli dersleri öğrenmiş bi baktım tüm dersler ortak. Okulda görüşmeye başladık sonrasında sevgili olduk. 3.5 yıl üniversite 2 yıl mezuniyet sonrası ve 1 yıldır da evliyiz.

28 ekim 2018 19:48

6. son anonim gülümseyerek okudum ve cesaretinize hayran kaldım, umarım hep mutlu olursunuz.

28 ekim 2018 19:52

7. Çok teşekkür ederim, aslında o an nasıl öyle cesaret ettim bilmiyorum. Ama eşim de bu deli hallerimin onu etkilediğini söylemişti. Şimdi olsa yapamam sanırım

28 ekim 2018 19:57

8. 5. Anonim keşke aynı cesaret bende de olsa ya. Cesaretinizi kıskandım ve hayran kaldım ben de. Siz öpünce adamın ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum skdkdkd

28 ekim 2018 20:04

9. Ay bu benim. Başka bölümde okuyor bizden ders alıyordu. Onun girmesi gereken dersi bitirmek üzereydik içeri bi girdi kan ter içinde sınıfta herkes gülüyor. Bizde tam kalkıyorduk dedim orada bi göz göze geldik içim eridi resmen. Sonra bi etkinlikte daha birlikteydik. Akşamına onun bölumunden birini bahane olarak sordum sohbet aktı gitti bir haftadır sevgiliyiz süslücüm.

28 ekim 2018 20:06

10. son anonim, inşallah hep mutlu olursunuz. her şey gönlünüzce olsun.

28 ekim 2018 20:08