birini kaybettikten sonra değerini anladığınız oldu mu hiç?

istemeden onu harcadım, 2 aydır aklımdan atamıyorum. başta iletişim kurmadım belki sadece alıştığım için arıyorumdur dedim ama cidden değerini anladım ve bitkin hissediyorum. hiç bunu yaşayan var mı dertleşelim mi

1. Bu ben. Hatta burda soru da açmıştım. Biri var benden hoşlanıyordu ama ben olmaz ilişkiden yeni çıktım dedim. Şu an aklımdan onu atamıyorum.

Onunla mesajlaşırken aşırı hoşlanıyorum yan yanayken arkadas gibi hissediyorum. Yam yana Görüşmeyeli çok oluyo ve ben aklımdan çıkaramıyorum onu.

17 mayıs 2022 21:29

2. O da sizi düşünüyodur bu kadar bitkinseniz iletişim kurmamak neden

17 mayıs 2022 21:30

3. A1 gel sarılalım ya. Vicdan da yapıyorum onu özlüyorum da. A2 gerçekten her şey iyi giderken kendi korkularım yüzünden olmaz dedim çok üzülüp kırıldı. O zaman kendimce haklıydım istemiyorum istemeyince söylemeliyim demiştim tabi ama sonrasında üzüldü biliyorum da toparlandı mı ne tepki verir soğudu mu bilmiyorum adım atmaya korkuyorum. Sosyal medyadan silmişti ama profilde herhangi bir değişiklik yok bioda yok ortak arkadaşlarla 1 hikayesini gördüm o kadar. Çok sessiz takılıyor bilmiyorum ya

17 mayıs 2022 21:35

4. Evet öldükten sonra..

17 mayıs 2022 22:05

5. Ben değil, eski sevgilim bu. Ayrılalı 7 ay olmuş. Hiç çaba harcamadan sanki bahane arar gibi gereksiz bir şey için saygısızca ayrılmış benden. 7 ay sonra gelmiş bensiz aldığı her nefesi yeniden almak istediğini söylüyor. Bensiz gittiği, yediği içtiği gezdiği ne varsa hiçbirinin tadı yokmuş, hep benim hayalim varmış yanında, şimdi ben gerçekten yanında olmalıymışım, benimle yeni baştan yaşamalıymış her şeyi. Bensiz mutlu değilmiş. Kusura bakmasın onu mutlu etmek benim  görevim değil. Ben aylarca ağlarken, onun da umrunda değildi zaten. Üzgünüm şu an sizinle değil harcadığınız tarafla empati yapabilecek konumdayım. O yüzden yeni bir şans istiyorsanız en kısa zamanda karşısına çıkıp net bir şekilde hislerinizi dile getirin. Oluruna bırakmak, elini taşın altına koymamak, yaptıklarınızın sorumluluğunu almamak 2. bir şansı haketmediğinizi gösterir.

18 mayıs 2022 00:16

6. 7 senedir bana ilgisi olan adam başkasıyla sevgili olunca değerini anladım. Aklımın bu kadar geç başıma geldiğine inanamıyorum. Rüyalarımda görüyorum, eski mesajlarımızı okuyorum ama çok geç. Keşke mesaj atsa ayrıldık dese de atağa geçsem diye düşünüyorum ama pek sanmıyorum da ilişkisinin biteceğini. Aklımdan atmaya çalışacağım yapacak bir şey yok.

18 mayıs 2022 01:23

7. a5 helal olsun kız sana...

18 mayıs 2022 09:11

8. ayy a6 karakterli kızmışsın. benim sevgilimin 3 yıl önceki sevgilisi 3 yıl boyunca barışmamış bizi duyunca birden aşık oldu benimkine. yazmaya aramaya falan başladı. benimki de karşılık verdi aldattılar beni. şimdi onlar evleniyor ben boynuzlarımla yaşıyorum nasıl hikaye :D

18 mayıs 2022 15:27

9. Yıllar sonra barışmalad aldatmalar ha? İnancım 6 aydan sonra bitiyor resmen