birinin ölmesini istemek bizi kötü biri yapar mı ya da karma döner bizi bulur mu?

1. artık ölse de kurtulsak dediğiniz biri oldu mu hiç?

bir yandan bunu düşündüğüm için kendimi suçlu hissediyorum. ama diğer yandan ölse de artık kurtulsak diyorum. acaba karmadan ben önce ölürsem diye de korkmuyor değilim. böyle hisseden var mı?

23 ağustos 2023 16:20

2. "artık ölse de kurtulsak dediğiniz biri oldu mu hiç?"

... (gizlinot: anladığınızı biliyorum)

23 ağustos 2023 16:21

3. Karma zırt vırt sadece iyi ve saf insanları kandırmak için uydurulmuş şeyler. Ben iyi bir insanım 25 yaşıma kadar da dev bir saftım kötülükle yan yana bile yürümemişizdir. Ben böyle biri olduğum halde benim hayatımı boka çeviren insanın ölmesini dilediğimde karma gelip benim götüme girecekse sıçayım öyle karmaya. Bu kötü insanlara nedense karma hiç dönmüyor zaten.

23 ağustos 2023 16:36

4. Herkesin aynı kişiyi anlaması. Büyük tarihi sosyolojik bir depresyondayız toplum olarak. Antidepresanımız da ölmesi gibi bir şey inanılmaz ya.

23 ağustos 2023 16:36

5. Sadece güleceğim ve herkes kim olduğunu anlayacak :))))))))

23 ağustos 2023 17:08

6. vallahi üzgünüm böyle düşündüğüm için ama en hayırlısı ölmesi ve sanki beni de gömecek de ölmeyecek gibi hissediyorum

23 ağustos 2023 17:08

7. ölmesini isteyecek kadar nefret ettiğin birini neden hayatında tutuyorsun? pasif agresif ölüm dilekleri yerine çat diye kes at bitsin.

23 ağustos 2023 21:18

8. Hayatındaki her insanı hayatından pat diye çıkaramıyorsun süslü. sanıyorum yaşın genç daha evli değilsin. keşke bu söylediğin olabilse..

24 ağustos 2023 09:41

9. düşüncelerimizden dolayı niye suçlu olalım ki? eyleme geçmediğimiz sürece kimseyi ilgilendirmez. karmadır, ilahı adalettir falana da inanmıyorum. dönse ne deccaller var onlara dönerdi. kötülük yapanlar gayet keyiflerince yaşıyorlar biz de kendimizi kandırıyoruz ama bi gün cezalarını çekecekler diye.

24 ağustos 2023 14:43

10. Hiç kimsenin cezasını çektiği yok aslına bakarsak herkes kendi keyfini rahatça yaşıyor herkes mutlu. ama düşün düşün ya da konuş sonra biz kötü oluyoruz. ya her şeye dırdır yapan taraf oluyoruz ya kindar taraf oluyoruz. ama insan yapılanı unutmuyor ki. unutsam enayi gibi hissedeceğim kendimi.

24 ağustos 2023 15:50