birinin sevgilisi oldugu halde sizi unutamadigini, hala sizi sevdigini dusundunuz mu hic?

ve buna ne neden oldu? neden oyle dusundunuz? burada insanlar evlenen exlerini bile kendilerini unutamamis gibi davraniyor. ben sevgilim varken bile o kadar emin bir sekilde bana asik, benim icin oluyor diyemiyorum. aranizda cok ozel bi bag mi vardi ya da sizinle iletisime mi gecti, neden unutulmadiginizi dusunuyorsunuz

1. Bu olayi iki tarafta da yasadim yani hem sevgilim varken unutamadigim biri oldu hem de ben baska biriyle beraberken beni unutamayan oldu.

Benim unutamadigim kisi bunun bariz farkindaydi cunku ayni okuldaydik ve nerdeyse her gun gormeme ragmen hala asiri heyecanlanip sacmaliyordum onu gorunce. Sonra zaten daha fazla dayanamayip sevgilimden de ayrilmistim.

Benim unutamayan kisi de aslinda once beni terk etti. Daha dogrusu cok toksik bir hal almisti iliskimiz, onun epey bir problemi vardi ve ben alttan almaktan yorulmustum. Oturup konusalim boyle olmuyor dedigimde isine gelirse dedi ve sak diye ayrildi. Yaklasik 1 sene sonra da aradi iste ben seni hic unutamadim vs vs diye. O ara benim baska iliskim vardi istemedim. Sonra ayrildigimi bir sekilde ogrenmis yine aradi etti. Bu arada facebookta, instagramda hala bugun beraber oldugumiz bir kac fotografimiz durur. Uzerine kac tane baska sevgilisi de olmus benim de kulagima geldi. Onlari asla paylasmaz. Donem donem bir mesaj atar bir yoklar.Bir nevi takinti etti yani.

11 aralık 2020 23:21

2. Buradakilere göre onlara her türlü saygısızlığı yapanlar bile onlara aşık.. başkasıyla beraber olan biri nasıl hala bizi seviyor olabilir? Öyle olsa bizimle olmak için her şeyi yapardı. Boş işler.

11 aralık 2020 23:35

3. ben seyi merak ediyorum susluler, ayrilmissiniz aradan 1 yildan fazla gecmis, hala sizi sevdiginden nasil emin olabiliyorsunuz ki? sizi bunu dusunmeye iten ne oluyor yani

12 aralık 2020 00:47