biriyle konuşmadan (sadece ilişkiden bahsetmiyorum) tek başına nasıl mutlu olunur?

susluler uzun süreli 4 senelik bi ilişkiden daha yeni çıktım ve 7-24 birlikteydik. birden sudan çıkmış balığa döndüm. bu arada tek başıma kalıyorum yani normalde o vardı ayrılınca da konuşacak gün içinde ya da akşam kimsem kalmadı. ilişki için bahsetmiyorum konuşmadığım için sesim kısiliyor o derece yani. kimseyle konuşmadan duvara tüm gün bakmak çok yalnız hissetiriyor genel olarak. siz bu gibi durumlarda neler yapiyosunuz ya da tavsiyeleriniz var mı benim için?

1. Evde kalmamak en iyi çözüm, kendini dışarı at, tek de olsa dışarıda yemek ye, güzel bir yerde kahve iç, kendine zaman ayır, spor, kuaför , alışveriş, maddi olarak zorlayacaksa tek başına uzun yürüyüşler, illa biri gerekmiyor yalnız da insan mutlu olabilir, arada arkadaşlarınıza yazın birlikte birer kahve için, yoksa yeni arkadaşlıklar edinin. Ama ev insanın üstüne üstüne gelir böyle durumlarda

11 temmuz 2019 17:37

2. Kendi kendinle tabii ki mutlu ol suslu ama baskalariyla konusarak da bunu yapabilirsin. Bir aktivite edinmekle basla mesela. Dil kursu, spor, el sanatlari vs artik ilgini ne cekerse. Orada insanlarla havadan sudan da olsa bir muhabbetin olur. Imkanin varsa tatile cik. Yalniz seyahat ederken de cok arkadas edinilebiliyor. Meetup bulusmalari oluyor onlari takip edebilirsin. Ozellikle ingilizce konusma gruplari falan oluyor mesela. Hem konusmus olursun hem dilin gelisir.

11 temmuz 2019 17:37

3. anonim 2 meetup nasıl bulabilirim ingilizce için belliğ bir uygulama üzerinden mi iletişim kuruyorsunuz stanbuldayım bu arada

11 temmuz 2019 17:49

4. Meetup uygulamasini indirip ilgi alanlarinizi secince yakinlardaki aktivitelerden haberdar oluyorsunuz.

11 temmuz 2019 17:54

5. Hepinize çok teşekkür ederim susluler dışarı atarak ya da dediginiz gibi uygulamalardan konuşma klubu tarzı bularak biraz daha konuşabilirim en azından. Konuşma ihtiyacını gidermiş olurum. Tinder indirmek istemiyorum önyargılı falan olduğum için değil şimdi bi ilişki sonrası aniden buluşmak erkeklerle flört bilmiyorum iyi gelir mi

11 temmuz 2019 18:09

6. Flört kesinlikle iyi gelir:) ama ufak tefek minik zararsız flörtler :)

11 temmuz 2019 18:14

7. Burada arkadaş platformu vardı susluler o başlığı bulamadım sizden biriyle de konuşmak gezmek iyi gelebilir

11 temmuz 2019 19:09