biriyle konuşmak istedim, sanırım benimle dalga geçti?

ilgi duyduğum ama karşılıklı konuşamadığım biriyle konuşmak için birkaç arkadaşımın da gazıyla dün gece harekete geçtim. oldukça içkiliyken kendisine "keşke bu kadar çok sarhoş olmasaydım" yazdım. 50 dk sonra bana (link: https://www.google.com/search?q=the+office+tenor&client=ms-android-samsung-rev2&prmd=visn&sxsrf=alekk03pawz1rzecloxwbjcjiv8jgzwara:1618094712523&source=lnms&tbm=isch&sa=x&ved=2ahukewjb27xe4ptvahxowkqkhq_accsq_auoanoecaiqag&biw=360&bih=520&dpr=2#imgrc=wjdpjnzuzhswom şu gifi) yolladı. the office'i izlemedim. herhangi bir cevap da yazmadım. benimle dalga mı geçmiş?

1. (link: https://www.google.com/search?q=the+office+tenor&client=ms-android-samsung-rev2&prmd=visn&sxsrf=ALeKk03pAwz1RzEcLOxWbjcJIv8jgzwArA:1618094712523&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjB27XE4PTvAhXOwKQKHQ_ACCsQ_AUoAnoECAIQAg&biw=360&bih=520&dpr=2#imgrc=wjdPjNZuzHSWoM elbette beceremedim)

11 nisan 2021 15:23

2. bence dalga geçmemiş amaben konuşmayı devam ettirmek istemediğimde ya da ne diyeceğimi bilemediğimde gif yolluyorum

11 nisan 2021 15:24

3. cringe yasamis cocuk. ata ata bu mesaji mi attiniz? cevap vermemeniz iyi olmus bence kendinizi unutturun. konusma baslatmak istedigin birine gidip "ayh cok sarhosum" yazmak... iletisim kurma yontemlerinizi elestirmek bana dusmez ama gercekten kotu olmus. amaciniz cinsellik temali bi konusmaya girismekse eger evet ise yarayabilirdi ama cocuk sizden o anlamda hoslanmadigi icin devamini getirmemis. sarhos kafayla baska ne konusulur ki tanimadigin karsi cinsle?

11 nisan 2021 15:26

4. Yani normalde hic konusmadigim biri gece gece bana keske bu kadar sarhos olmasaydim yazsa inanilmaz cringe olurdum. Gif'teki adamin mimikleri de biraz oyle. Ne diyecegini bilememis yani dogal olarak.

11 nisan 2021 15:28

5. cevaplarınız için teşekkür ederim. derdim cinsellik değil, kendisi beni tanıyor. sadece bire bir iletişim konusunda sıkıntı yaşadığım biriydi. bunu da ancak, kendimi çok zorlayıp bu şekilde yapabildim. tıkadım zaten iletişim yollarımı da. sağ olun.

11 nisan 2021 15:29

6. Süslü yazmışsın en azından biliyor işte bence sal gitsin Dünya'da erkek mi yok? Düşünme boş ver.

11 nisan 2021 15:32

7. Ayyy ne düşündüğümü yazıp seni kırmak istemiyorum ss iletişimi kesmen iyi olur senin için.

11 nisan 2021 15:33

8. tamam arkadaşlar, kendimi rezil etmekte üstüme yok. teşekkür ederim cevaplarınız için.

11 nisan 2021 15:34

9. Nasıl bir cevap beklemiştiniz? Bana da bu mesaj gelse Yazacak bir şey bulamazdım herhalde

11 nisan 2021 15:40

10. Belli ki cocugun ilgisi yok, isabet olmus sen de bunu gormus oldun. Ay rezil oldum diye tavirlanmaya gerek yok. Ilgisi olsa 97 kere yururdu .

11 nisan 2021 15:40