biriyle sevgili olduğunuzda instasındaki önceden eklediği kızları sildiriyor musunuz?

önceden bir sürü rastgele kız eklemiş. bu konuda napıyorsunuz? sil mi diyorsunuz yoksa sevgili olur olmaz kendisi mi siliyor, yoksa ilk günden silmeyip zamanla karşısına çıktıkça mı siliyor? bir şey söylemem gerekir mi bu konuda?

1. tabii ki, seninle sevgili olacaksa sildirmelisin. ikiniz beraberken açın teker teker silin için rahat eder. sonradan birini eklerse de belli olur neme lazım.

31 ekim 2019 11:15

2. Rastgele kız ekleyen biriyle sevgili olmuyorum.

31 ekim 2019 11:18

3. @2 aferin sana

31 ekim 2019 11:24

4. rastgele kız ekleyen biri olduğunu biliyorsunuz ve onunla beraber mi oldunuz?

31 ekim 2019 11:24

5. evet. cok fazla kiz var gibi geldi. hepsini taniyor olamaz diye dusundum. bunu ne kadar eskiden yaptigini da bilmiyorum instagrami neredeyse hic kullanmiyor cunku.

31 ekim 2019 11:28

6. ya herkesin ne rafine sevgilileri varmış cidden. arkadaşlar erkeklerin %90ı rasgele kız ekiyor boşken siz %10dan buldunuz yani hepiniz bravo. bence de beraber silin süslü. kendisi sileni de görmedim.

31 ekim 2019 11:29

7. cogu kisi de sevgilisini instagramdan buluyor. burda her gun sorulari goruyorum. size yazan baskasina da yazmistir zamaninda, ama sizinle sevgili oldu. sorum neden bu kadar garipseniyor anlamadim.

31 ekim 2019 11:31

8. yoo fotolara bakmaya mesaj atmaya devam etsin. hatta tinder hesabi varsa onu da silmesin.

31 ekim 2019 11:33

9. ay umurumda olmaz. keza bizim ilişkide tam tersi yani benim instagramımda tanımadığım ama takipleştiğim çok erkek var. hiç sorun etmedi erkek arkadaşım. ben de etmem. adam/kadın zaten benimleyse geçmişte yaşadıklarını neden kendime dert edeyim.

31 ekim 2019 21:04

10. instagram'da beni tanımadan ekleyenle ya da instagram'da daha önce tanımadığı karı kıza yürüyenle sevgili olmayarak kökten çözüyorum. rastgele eklemiş, hepsine yürümüş de siz tutmuşsunuz gibi görünüyor buradan. sağlıksız bir durum. soruya cevap vermek gerekirse sildirir ve bir daha güvenemezdim herhalde.

1 kasım 2019 03:06