biseksüel/lezbiyen susluler kadınlara ilgi duydugunuzu nasil anladiniz?

ben biseksuel oldugumu dusunuyorum cok emin olmamakla birlikte. emin degilim cunku bir kadinla cinsel iliskiyi dusunebiliyorum ama romantik bir iliskiyi hayal edemiyorum, tabi bunun sebebi cocukluktan beri bilincaltina yerlesen genel turk toplumu gorusleri mi emin degilim.

1. Süslü ben biraz popüler olduğu için de kadınların kendilerini biseksüelmiş gibi hissettiklerini düşünüyorum aslında. Erkekler tarafından ilgi görmek isteyen kadınlar özellikle yapıyor bunu. Baya gördüm şu yaşıma kadar örneğini. Daha çok erkeklerin bastırdığını düşünüyorum. Bu arada kadın vücudu çok estetik olduğu için seksüel açıdan ilgi duymak mantıklı geliyor ama gördüklerim üzerinde böyle bir düşüncem de var işte.

19 eylül 2019 19:12

2. ben bildiğin küt diye asik oldum da yok ya olur mu öyle dedim. oluyormuş. şansım karsimdaki kadın zaten gaydi, belki benim bu kadar rahat evet bu ask diyip üstüne gidebilmemi bu durum sagladi. inan bana isin duygusal yani, ilişki sorunları vs hetero ikiskilerle aynı.

19 eylül 2019 19:15

3. ben de yalnızca kadınlarla cinsel ilişki yaşarken tatmin olabiliyorum, pornoları da hep lezbiyen izliyorum ama aşık olduğum kişi erkek. bu durumda olan çok kişi gördüm, cinsel ilişki yaşadıklarım da hep böyleydi zaten

19 eylül 2019 19:53

4. anonim 5 dhaskjjhfkaks gerçekten güzeliz valla ben de takdir ediyorum bizleri.

anonim 4 ben de böyle olduğumu düşünüyorum aslında, zaten normal porno izlemiyorum aylardır, full lezbiyen sjdkasd ama arada romantik bi ilişki kuramayacağımı düşündüğümdende biseksüelim demek istemiyorum. geçen gün bi soru vardı, soru sahibi kız arkadaşlarının yerinde olmak istediğini, bazende onlardan hoşlandığını vs söylüyordu. bazen de böyle hissediyorum. bir de şunu farkettim yakın arkadaşlarımın hepsi gerçekten çekiciler yani belki bilerek onlarla arkadaş oluyorum emin değilim.

19 eylül 2019 22:26

5. Ben bazen güzel bir kız görünce acaba sevişsek hoşuma gider mi diye düşünüyorum. Sonra yok ya diyorum direk net hissedebiliyorum. Pornolarda da ten kız olunca da hoşuma gitmiyor tek erkek olunca da. Ama erkek olmak isterdim çünkü bayanların vücudu çok güzel. Siz bayan vücudu ile tahrik oluyorsaniZ vardır bir şeyler diye düşünüyorum :)

19 eylül 2019 23:24

6. Soruyu ben sormuşum gibi hissettim bi an. Sanırım ben de biseksüelim bunu ilk kez burada itiraf ediyorum. 2 yıllık ilişkim var çok mutluyum ona aşığım ama seksi güzel bir kadın görünce bazen tahrik oluyorum. Porno izlerken de genelde 2 kadın 1 erkek olanları izliyorum. Ama lezbiyen pronolarına da bayılıyorum. Şöyle bişey var ama sadece azdığım libidomun yüksek olduğu zamanlarda kadınlar hoşuma gidiyor normal zamanda asla bir kadını düşünmüyorum duygusal ilşkiyi de aynı şekilde

20 eylül 2019 01:05

7. Bu sorunun altı “peki benim durumum?” diye dolmaya başlamış bile, bir tane de ben ekleyeyim :)) ben de kadın vücudunu daha güzel, estetik buluyorum. Erotik bir şeyler izlerken de aynı şekilde kadını izlemek falan daha cazip geliyor, erkeği görsel olarak pek çekici bulmuyor gibiyim?? Ama romantik anlamda evet, erkek olsun isterim. Böyle en klişesinden sarıp sarmalasın, o şefkati hissedeyim falan.. içgüdüsel işte🙈 biz neyiz şimdi :))

20 eylül 2019 01:56

8. ergenliğe girdiğimde kızların elini tutasım, öpüşesim geliyodu. durup dururken. yaklaştıklarında çok heyecanlanıyodum falan.

20 eylül 2019 13:23

9. Kadın vücudunu çok estetik buluyorum. lez pornolarda böyle bir sürtünme hareketi oluyor ya onu izlemekten zevk alıyorum. Ama duygusal ve cinsel anlamda bir şey hissetmek uzak geliyor. Sokakta taş gibi kadınları görünce bile moralim bozuluyor benim. Memesini g*tünü kendiminkiyle kıyaslamaktan konsantre olamam. Evet haset biriyim sanırım.

21 eylül 2019 16:28