bisiklet sürmek çok mu zor? 20 yaşındayım hala kullanmayı bilmiyorum, öğrenebilir miyim sizce?

1. Hayır çocuklar bile sürdüğüne göre ne kadar zor olabilir? Biraz cesaret ve düşmekten korkma. "Düşeceğim" diye düşünürsen süremezsin.

21 nisan 2021 12:07

2. Tolstoy bile o yasinda ogrendiyse, sen de ogrenirsin dndjdjf ben de 19 yasinda falan ogrenmistim

21 nisan 2021 12:08

3. süslü hiç zor değil ben de ergenlikte öğrenmiştim hiiç zor değil. Korkarak binmeyin seleye oturduğunuzda bisiklet üzerinde düz ve dengede durmayı beklemeyin bir ayağınız yerdeyken kendinizi yerleştirince diğer ayağınızla direkt pedala basıp çevirmeye başlayın. Korkarak denemeye çalışmayın yani hatta bilen biri yanınızdayken denemeye başlayabilirsiniz.

21 nisan 2021 12:12

4. O kadar küçük yaştan beri bisiklete biniyorumki, bi ara 2 sene kadar ara verdim ve tekrar oturdugumda aynı yürümek gibi tekrar ayağımı koyar koymaz gittim. Hiç düşmüyor muyum düşüyorum, dikkatim dağılır önüme kedi köpek çıkar dengem bozulur. Önemli olan sürmek ve tempoyu tutabilmek

21 nisan 2021 12:47

5. Ben 22-23 yaşımda öğrendim ve bakırköy sahili'nden bebek'e ya da florya'ya falan gidiyordum. Öğrenirsiniz, İçinizdeki merak ve cesarete bağlı olarak da gidebileceğiniz mesafeyi geliştirebilirsiniz.

21 nisan 2021 12:50

6. Ben de 22 yasinda ogrendim, su anda hollanda'da yasiyorum ve her gun bisiklet kullaniyorum :) ogrenirsiniz hic korkmayin.

21 nisan 2021 13:01

7. 30 yaşındayım bilmiyorum :) bu yaz bisiklet alıp iyi bilen tanıdıklarımdan rica edeceğim öğretmesi için

21 nisan 2021 13:08

8. 24-25 yaşındayken öğrendim ben bisiklet kullanmayı. Çocukken küçük bir kaza yapmıştım o günden sonra hep içimde eksiklik kalmıştı. Zor değil. Hatta bisikleti öğrendikten sonra ilk biniste elektrikli motor bile kullanabilmiştim. Size tavsiyem kask takmanız ve çok iyi öğrenmeden gece sürüşüne çıkmamanız. Tek büyük kazan bisikletle gece sürüşünde olmuştu ve baya hızlı giderken yarığa girmiştim. Ön tarafa sabit parlak bir ışık takın arkaya da yanıp sönen kırmızı ışıklardan takın.

22 nisan 2021 02:55