-bitkisel yöntemler- yağ ile göğüs büyütme?

"ameliyatsız doğal yöntem ile göğüs büyütme | miranın güzellik sırları" kızlar bu tırnak içine aldığım başlığı youtube da aratıp bakar mısınız ? böyle birşey gerçekten var mı ? size inandırıcı geliyor mu ? çok fazla deneyen olmuş ve işe yaramış inanamadım, ne düşünüyosunuz ? göğüslerim dümdüz değil ama büyükte değil 75b çok sinir oluyorum gömlek giydiğimde vs çocuk gibi duruyor üstümde, internette gezerken buna denk geldim. hodan yağı 50 ml uzum cekirdegi 50ml tarçın yağı 25ml portakal yağı 25 ml corek otu yağı 10 ml kullanılan yağlar bunlarmış

1. Ben çörekotu yağı ile uzun bir süre masaj yapmıştım ve mememde kılların belirginleşmesinden başka bir etkisi olmadı :d

29 nisan 2020 23:50

2. yağların işe yaradığını düşünmüyorum belki sadece anlık bir etki verir. normalde de göğsünüze bebe yağıyla bile masaj yapsanız biraz daha dolgunlaşır ama dediğim gibi anlıktır. adaçayı, rezene veya şerbetçi otu çayı içerek göğüslerini büyütenleri duydum ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii. nedense bana çok inandırıcı gelmiyor. gerçekten göğüs büyütmenin tek yolu ameliyat ve o tarz işlemler gibi duruyor süslüler:( veya da zayıfsanız kilo almak..

30 nisan 2020 00:45

3. ibrahim saraçoğlu'nunda kürleri var, 1 2 aylık süren, şerbetçi otu ve hayıt otu diye geçiyor herkes işe yaradığını söylüyor, bilemiyorum.

boyum zaten kısa, kilom yerinde, oldugum kilonun üzerine çıktıgımda da gögüslerime bi etkisi olmadı açıkçası

30 nisan 2020 01:25

4. a4 cevabın için teşekkür ederim, düzenli olarak spor yapan birisiyim hatta bu sayede gögüs kaslarım gelişti ve dikleşti fazlası, göğüsü küçültür.. kalçalarım 97 belim 67cm, oldukça ince ve kum saati gibi bir vücudum var, minyonum oldukça, bunda sorun yok. fakat memelerim çok küçük dümdüz olmasa bile küçük çocuk gibi, yeni gelişen kuz çocuğu gibi... ne yapsam bilmiyorum :(

1 mayıs 2020 00:18