blistex kavanoz olanla stick olanın farkı?

arkadaşlar ben blistex med plus stick olanı kullanıyordum fakat iyileştirme gibi hiçbir etkisi yok kavanozda olan gerçekten daha da mı fark ediyor ondan alayım mı sizce? yada daha iyi bildiğiniz lipbalm varsa önerir misiniz?

1. İçeriklerine bakmadım ama kavanozda olanı dudaklarımı pamuk gibi yaparken, stick olanı resmen yememe rağmen hiçbir işe yaramadı sgsghs

2 mart 2018 14:45

2. Bepanthen ama 17 lira falan biraz şey “kazık”

2 mart 2018 14:46

3. dudaklarım çok kötü yara resmen güldüğüm an kanamaya başlıyor baya etkili bişey arıyorum

2 mart 2018 14:48

4. Bence ikisi arasında fark yok. Üstelik kavanozdakinin kullanımı daha zor.

2 mart 2018 15:18

5. bepanthen ve atodermin mi dudaklar için olan versiyonları var mı, normal olanlar mı? bepanthen, vazelin, yüz nemlendiricisi gibi şeyleri dudağıma sürünce sanki onları yiyeceğim ve çok kötü bir şeyler olacak gibi geliyor :/ bilmediğimden soruyorum bunların normallerini sürebiliyor muyuz, bir zararı var mı?

2 mart 2018 18:11

6. Stick olanı yanlışlıkla biraz fazla açarsanız mekanizması anında bozuluyor. Kavanoz olansa içerisinde az ürün kaldığı zaman derin olduğundan dolayı ürünü almak zorlaşıyor ve çok da hijyenik sayılmaz.

Ürün miktarları farklı mı bilmiyorum. Stick olan dudağıma fazla geldiğinden daha çabuk bitti

2 mart 2018 20:47

7. Stick olanı yanlışlıkla biraz fazla açarsanız mekanizması anında bozuluyor. Kavanoz olansa içerisinde az ürün kaldığı zaman derin olduğundan dolayı ürünü almak zorlaşıyor ve çok da hijyenik sayılmaz.

2 mart 2018 20:47

8. bioderma atoderm aldım arkadaşlar çok teşekkürler