boğa kadın balık erkeği ilişkisi ?

ya kızlar aslında burç olaylarına çok takılmam. karakter olarak anlaştığım benzer düşündüğümüz. birbirimize saygı gösterdiğimiz yeni bir ilişkim var. adamı zaten eskiden beri tanıyorum eski arkadaşım ben 25 o 29 yaşında.  ama yeniyiz işte daha tam bilemiyorum nasıl bir ilişkimiz olur.  balık erkeği ve bunu sık sık dile getirir. romantik sayılır. şiir falan sever keza bende çok severim.  sizce balık erkeği boğa kadını nasıl olur ? yorar mı beni ? seks hayatı falan ? var mı balıkla uğraşan süslüler bu arada ikimizin yükseleni de başak

1. Benim tanıdığım balık erkekleri çok zekiydi. Toprak ve su burçları güzel anlaşıyor bence.

9 mayıs 2018 09:06

2. Erkek arkadasim balik, ben bogayim. Cok romantik cok melankolik. Devamli siir, sarki vs bazen yoruyor, yaninda biraz okuz kaliyorum ben. Bazen cok tripleniyor, oyle zamanlarda kendi haline birakiyorum. Bence anlayisli ve kibar oluyorlar.

9 mayıs 2018 10:30

3. 3. anonime katılıyorum ben boğayım eski sevgilim balıktı ve yanımda çok pasif kalıyordu. bu yüzden aşık olmadım hiç.

9 mayıs 2018 12:14