boşanıyorum kafam allak bullak?

aynı iş yerinde çalışıyoruz ve aşırı dedikoducu bir yer. bir süredir zaten sorunlarımız vardı kafamda böyle bit fikir yer edinmişti ama kendisini seviyorum diye hep sanki mutluymuş rolu yapıyordum. aslında iyi bir adam ama... amalarla var işte. ben onun ailesine çizgi çizemediğini o ise benim ailemle çizgi çizemediğimi savunuyor. bu aşamadan geçmiş olanlar bana fikir verebilir mi. aslında hatalı olduğunu hiç bir sorunu çözemediğimizi biliyorum ama hala seviyorum sonra pişman olur muyum neler yaşarım bi kaç kelime eder misiniz. biraz konuşmaya ihtiyacım var.

1. Merhaba, bir şans daha verin bence, tam bitmemiş kafanızda gibi geldi bana

23 ocak 2023 23:54

2. Süslü ben versem o vermez. Bi gün iyi olup iki gün kötüyüz. Toparlamaya çalışsam da olmuyor ama bi yanımda gitmeyi hiç istemiyor

24 ocak 2023 00:25

3. Süslü eşin kararlıysa yapılacak bir şey yok ama boşanıp kendi düzenini kurunca bir taraftan psikolojiye sarınca herkesi kurtarma isteğinden ve ailen için fedakarlık yapma arzusundan vazgeçiyorsun. Ama tek başına koca evde bir de üzerinden aylar geçince bu farkındalık bir b.ka yaramıyor. Aileni s.ktir etseydin en baştan ama borçlu hissetmekten kurtulamıyoruz ki kendimize odaklanalım. Boşandım boşanırken de şimdi de hala seviyorum hatta aşığım nefesinde kaybolmak istiyorum ama allah bilir kendisi kimin koyununda şimdi.

24 ocak 2023 04:02

4. Oy anam oyyy süslü vallahi geçmiş olsun sana da. Aşırı zor bir durum umarım en kısa sürede feraha çıkarsın.

Benim eşim benim ailemi işkence başlarda aşırı severdi aşırı düşkündü evlenirken kardeşim 7 yaşındaydı sonra biz evlendik 1 gün önce annesi kız bizde artık siz karışmayın dedi anneme. İşte düğünde bi kaç olay vs vs. Sonra eşim benim aileme gitmemi istemedi. Biz evliyiz ben senin kocanım mesafeni koru bensiz gidemezsinler başladı. Ben afalladım çünkü annem yani niye ki oldum.

Sonra kendi ailesi konu olunca bambaşka oldu. Biz yüzlerce kez bu sebepten kavga ettik. Kayınvalidem sıkıntılı bir insan eşimi çok garip dolduruyordu. Kendisi sürekli bize gelmek bana baskı kurmak gelinlik yapmamı istiyordu ama benim aileme gitmem yasaktı. Bende bi dünya kavga çıkarttım.

Eşim şu çizgiyi çekemedi .

En son kuzeninin nişanı için başka bi şehre gidelecekti bizde 1 hafta izin alıp tatil yapalım orda akrabasında kalalım dedik annesi aradı bende geleceğim dedi. Yani 1 hafta tatile kaynanala gitmeyi kabul etmedim olaylar başladı ve bu raddeye geldi.

24 ocak 2023 04:11

5. Bayağı eşiniz sorunlu duruyor bu durumda ama onun acısından dinleyip sizin davranışınıza da bakmak lazım. Bu anlattığınız kadarıyla ayrılık fikrini onun değil sizin benimsemeniz lazım... Çift terapisi almayı deneyin bence ama asıl sınır çizemeyen o gibi duruyor.

24 ocak 2023 07:59

6. gerçekten ailenizle görüşmenize izin vermeyen. sizi kendi annesine ezdiren birine sevgi mi duyuyorsunuz?

24 ocak 2023 09:39

7. Valla süslü kayınvaliden fenaymış eşin de anneyle sağlıklı bir ilişki kuramamış ceremesini çekmek de size kalmış. Bu anlattıklarınızdan sonra tabi ki boşanmanız çok mantıklı geliyor ama çift terapisi denemeden ayrılmayın derim. Bir de neden bitsin istemiyorsun ona odaklan Tülay kök videoları izle allah yardımcın olsun. Son bir şey hiçbir şey ilk göründüğü andaki kadar korkunç değil içine girince.

24 ocak 2023 12:33

8. kaynanalı kısmı okuyana kadar şans verin derdim. Kocanız sizi bir birey olarak görmüyor, saygı duymuyor ve bu saygısızlık ailesine de bu haddi veriyor. Ne demek annesinin size karışması, ailenizle görüştürmemesi. Hala acaba diyorsunuz. Bence kurtulun bir an önce

24 ocak 2023 16:07

9. Bugün yaklaşık 5 6 saat konuştuk. Boşanmak istemediğimizi birbirimizi sevdiğimizi anlattık sıkıntıları anlattık. Ben derdimi anlattım sınır çizemediğini söyledim. Aksi gibi o da bana aynısını söylüyor. Madem öyle terapiye gidelim dedim konuşmaya da ben başladım zaten ben açıkladım. yarın için çift terapisine randevu aldık uzmanla telefonda ön görüşme yaptım çözüm olabileceğini söyledi. 2. Bir şansı hak ettiğimizi düşündüm sabaha kadar ağladım. Sonrasında pişman olmak istemiyorum.

Ama benim için en büyük sorun şu Ben anneme kardeşime hasret yaşıyorum. kardeşim küçük ve ona düşkünüm elimde büyüdü aramızda 18 yaş fark var. Birden evlenince ve elim eteğim çekilince çocuk da ben de kötü olduk. O benim onun annesi gibi davrandığımı düşünüyor sebebi de annemler taşınırken okul formasını almak için alt sokaktaki butiğe eşimle ikimizin gitmiş olması. Biz neden gitmişiz biz neden almışız Ben onun annesi değilmişim. Onun annesi gelip alamaz mıymış

En son her şey tamam dedikten sonra annemin telefonu bozuktu. Benim annemle görüştüğüm iletişim kurduğum tek şey telefon benim de eski kırık bir telefonum var. Onu vereyim istedim. Biz o kadar konuştuk sen hala annem diyorsun beni eziyorsun o zaman bi çözüm olmuyor boşanmaktan başka dedi. Sinirkendi. Yani evlenince aileyi tamamen silmek mi gerekiyor bilmiyorum.

Kayınvalidem başlı başına büyük bir sorun zaten yüze gülüp arkadan sürekli iş çeviren bir insan. Oğluna kızına bile yapıyor. Benim hakkımda söyledikleri zaten kulağıma geliyor. Evime aldığım avizeler tutunda fincana kadar kopyala yapıştır yapan bi insan. Evlenmeden önce asla anlaşamazlardı şu an oğluna aşık resmen ben gelini değil de kumasıyım gibi davranıyor ve ben sürekli iyi olmaya çalışırken bunların olması üzüyor. Cidden kafam allak bullak

24 ocak 2023 17:51

10. soru sahibi son yazdıklarını da okudum allah aşkına nasıl kafan allak bullak olabiliyor halen? Bir kere çift terapistine randevu almışsınız ama hala birbirinizi suçluyorsunuz çon tuhaf. Ayrıca, kardeşinizle ilgilenmeniz, annenize telefon vermek istemenize nasıl karışabilir eşiniz? Gerçekten inanılmazsınız, bunları nasıl kabul edebilirsiniz. Ben de evliyim, eşim böyle bir tutumda olsa gerçekten arkama bakmazdım be kadar seversem seveyim. Hepsini bir kenara bırak,  annesi zaten aranızı daha çoook bozar.

24 ocak 2023 19:26