boşanıyorum nasıl daha kolay atlatabilirim

merhaba, boşanıyorum. eşim istedi, ama ben de yakındım bu fikre, çünkü yabancılaşmış hatta düşman olmak üzereydik, tahammül etme diye bir şey kalmamıştı. yani çabuk benimsedim bu fikri. ama ne kadar çabuk olursa olsun, ne kadar kurtuluşum gibi görüyorsam göreyim, ne kadar gelecek güzel günler falan diye hayal etsem de özellikle gece uyandığımda ya da sabah çok kötü oluyorum, birden hatırlıyorum ayrılığı ve çok çok kötü oluyorum. moralim hiç yok. gün içinde toparlıyorum ama akşamları da fena oluyorum. çıkıp yürüyorum ve sonsuza kadar yürüyebilirim böyle, ama hiç iyi gelmiyor. bana yardım elinizi uzatın nasıl atlatacağımı bilemiyorum bu zamanları.

1. profesyonel yardım almanızı tavsiye ederim. bu bir süreç ve süreci doğru yönetmeniz gerekli. kolay gelsin inşallah herşey sizin için daha güzel olur.

15 mayıs 2017 00:29

2. Alışkanlık haline dönüştüğü için evlilikler boşanma esnasında kendinizi yalnız hissetmeniz çok normal ama bu uzun süreli ve çok can yakıcı ise yardım alın muhakkak.Ben güçlüyüm atlatırım kafasında olmayın çünkü hiç kolay bir durum değil.Onun dışında kendinize önem verin, onsuz da bir hayatınız var ve bunu çok daha mutlu şekilde sürdürebilirsiniz.Onunla birlikteyken mutlu olmayacaksınız belki daha kötü şeyler olacaktı, artık sizi bekleyen mutlu günler var.ha bunların da hemen gerçekleşmesini beklemeyin,kafanızı dinleyin, kendinizle baş başa kalın bir süre ama sakın kendinizi suçlamayın.

15 mayıs 2017 00:36

3. bu bir geçiş süreci, zorlanmanız çok normal. ama siz bütün bir ömrünüzü mutsuz geçirmek yerine çok yerinde bir kararla boşanmayı seçmişsiniz. geçiş döneminde alışkanlıklar nedeniyle zaman zaman aklınıza gelmesi çok normal. benim tavsiyem bu süreçte olabildiğince kendinizle baş başa kalmamaya çalışın. olabildiğince dışarı çıkın, evdeyken film izleyin, kitap okuyun, kendinizi bir şeyle meşgul edin. eğer çok zorlanıyorsanız da profesyonel bir destek almak gerekebilir, ama yine de burada en önemlisi sizin doğru kararı verdiğinize emin olarak bu sürecin geçeceğine inanmanız. biriyle konuşup kafa dağıtmak isterseniz bana da mesaj atabilirsiniz :)

15 mayıs 2017 10:19