boşanmış biriyle ilişki yaşar mıydınız ?

merhaba süslüler, kendisi 28 yaşında 2 sene önce boşanmış anlattığına göre de karşı tarafın sadakatsizliği bitirmiş. kafam çok karışık, hoşlandım fakat ilerisi için ne olur bilmiyorum ben ciddi düşünüyorum daha boşanalı çok olmamaış evliliğe şu an sıcak bakmıyor

1. Büyük konuşmak istemiyorum ama boşanmış biriyle belki yaşayabilirim ama hem boşanmış hem çocuklu kişiyle asla diyorum. Düşünsene insanlar evlenirken hayatlarını yaşayabilmek için çocuk yapmayı erteliyor ama çocuklu biriyle evlendiğinde baştan sorumluluk altına giriyorsun. Milletin çocuğunun sorumluluğunu üstleniyorsun resmen.

3 ocak 2022 13:31

2. Milletin çocuğunun sorumluluğunu mu ustleniyorsun? Abart.

3 ocak 2022 13:34

3. boşanmış birinin yine boşanmış biriyle ilişki yaşaması daha doğru gibi geliyo bana. hiç evlenmedim ve muhtemelen boşanmış biriyle beraber olmazdım. çünkü boşanmak ve evlilik sevgililikten çok daha farklı bir şey. bekar erkeklerde de zaten boşanmış kadınla olanların sayısı 1 elin parmağını geçmiyor.

3 ocak 2022 13:38

4. 26 yaşındayım, partnerimin evlenip boşanmış olması pek bir şey ifade etmez benim için. Üstelik sebep karşı taraftan kaynaklıymış.

Ha ben bu adamın yerinde olsam ben de evlilik düşünmüyor olurdum, birini birkaç sene tanımam falan gerekirdi böyle bir şey düşünmem için. Bir de hangimiz hadi evlenelim diye bi ilişkiye başlıyoruz ki? Asıl böylesi sağlıksız.

Sırf boşanmış diye elemezdim bu adamı, belki güven problemi var diye elerdim -eğer varsa.

3 ocak 2022 13:43

5. A3, 15 yaşındasın sanırım. Neyini abartıyorum? Her ay nafakası, özel günleri zaten beraber kutlamayı unut, eski eşle çocuk yüzünden sürekli iletişim hali... gayet de milletin çocuğun sorumluluğunu üstleniyorsun iste.  valla sana göre gayet normal gelebilir de benim kaldırabileceğim bir ilişki türü olmadığı İçin tercihimde çocuklu biriyle ilişki yaşamak yok.

3 ocak 2022 13:44

6. Yaşanabilir boşanınca uzaylı olmuyor ya. Benim annem babam da ben küçükken boşandı hayatlarına illa ki insanlar girdi ama evlenmediler tekrar. Yani boşanmış birinin tekrar evlenmesi biraz zor olabilir ben illa evlilik gözüyle bakıyorum ciddi ilişki istiyorum adı olsun diyosan bir düşün süslü zaten evliliğe sıcak bakmıyomuş. Ama yok hayat ne getirir bilmem hoşlanıyorum dersen başla tabiki belki de adam seni tanıyınca tekrar evlenmek isteyecek neden olmasın

3 ocak 2022 13:44

7. İşte bu bakış açısı ve mahalle baskısı yüzünden çoğu kişi mutsuz evliliklerin içine hapsoluyor, bir daha evlenemem ilişki yaşayamam, yalnız kalırım diye. Boşanmamış biri ile ilişki yaşamak istemek kişisel olarak hakkınız, kendi seçiminiz ama illa erkek haksızdır, kesin birşey yapmıştır demek de doğru değil. Aşkları bitmiştir, bir taraf hata edip aldatmış da olabilir, ya da aynı evin içinde birbirlerine uygun olmadıklarını anlamış olabilirler.

Yeni boşanmış birinin evliliğe henüz sıcak bakmaması çok normal soru sahibi, güven problemi de olabilir. Birbirinizi tanımaya çalışın. 2. Evliliğini yapıp çok mutlu olan çiftler tanıyorum, mutsuzlar da var elbette. Birbirinizi tanıyarak, vakit geçirerek birşeyleri anlayabilirsiniz sadece

3 ocak 2022 13:49

8. Ortada bir çocuk varsa o zaman zor olabilir ama bu da boşandığı kadın ve adamın tutumuna bağlı olarak değişebiliyor, herkes çocukla bu süreci kolay geçiremiyor

3 ocak 2022 13:51

9. Bosanma sebebi cok onemli ya valla imkanim olsa ve iliski icin iyice gozumu kararttiysam dosyayi bile incelemek isterdim. Kadinlar kolay kolay bosanmak istemiyor en hafif bosanma sebebi bile dibine kadar agir psikolojik siddet iceriyor. Bosanan kadinlar icin asssla bir ön yargim olamaz ama erkekler icin var maalesef.

3 ocak 2022 13:51

10. Ikimizde cocuksuzsak sorun olmaz ama cocuk varsa yurumez.

3 ocak 2022 14:01