boşanma aşamasında olan biriyle ilişkiye başlar mısınız. ?

sizden 10 yaş büyük ve evet derseniz çok uzatmadan sizinle evlenmeyi düşünüyor. boşanma sebebi çok uzun fakat konunun özü eşinin çocuk istememesi ve paylaşacak bir şeylerinin kalmamış olması, anlaşmazlıklar vs.

1. Yaşardım, yaşadım. O kişiyle de 4 yıldır evliyim. Ama bu kişiden kişiye çok değişecek bir konu. Bence cevabı burada aramayın

24 şubat 2020 13:28

2. Hayır. Çünkü boşanma aşamasında ama şu an konuştuğunuz belli. Kağıt üstünde de olsa adam karısını aldatıyor siz de buna göz yumuyorsunuz.

İkinizi de eleştirmek benim haddim değil ama aldatma konusunda böyle geniş insanlar görünce yazmadan duramıyorum.

24 şubat 2020 13:28

3. Boşanmasını beklerim. Çünkü klasik aynı hikaye "boşanma aşamasındayım, artık paylaşacak birşeyimiz kalmadı, birlikte yatmıyoruz bile vs." bu söyledikleri gerçekse bile buradan ilişkisini kurtarabilen çok çift var. O yüzden "boşan da gel derdim" ben.

24 şubat 2020 13:29

4. Ben bu kişiyle bir ilişki istiyorsam boşandıktan sonra yaşardım ama dava açıldıktan sonra hukuken sadakat yükümlülüğü ortadan kalkmıyor mu? Bununla ilgili birtakım şeyler okumuştum yanlış mı biliyorum?

24 şubat 2020 13:31

5. 'bosanma asamasindayiz, aramizda kari koca iliskisi yok, ben kanepede uyuyorum, eve o uyuduktan sonra gidiyorum'

tipik evli erkek yalanlari

24 şubat 2020 13:31

6. suslu zaten problem o degil. diyelim ki cidden bosanacak esiyle. Hali hazirdaki evliligini yurutememis, aa bu olmadi katalogdan baska es seceyim der gibi hemen baskasiyla evlilik dusunuyor. Siz, sizi sevdigi icin sizinle evlenmek isteyen birini haketmiyor musunuz? Cunku evlilikten daha cikmamis bir adamin, sevgililik dahi yasamadigi bir baska kisiyle evlilik dusunmesi hic saglikli degil.

24 şubat 2020 13:37

7. Hayır, asla gibi cümleler kurmak istemiyorum çünkü büyük konuştuğum zaman başıma gelicegine inanıyorum.

Ben yaşamak istemezdim çünkü denildiği gibi barışabilirler, ya da adam boşlukta olup o boşluğu benimle doldurmak istemiştir bu sebeple benimle birlikte olmuş olabilir gibi bir sürü sebep gelir aklıma.

24 şubat 2020 13:45

8. Süslü biz adamın evliliğini, gerçek niyetini bilmiyoruz. Boşanma meselesi yalan olabilir, gerçek de olabilir. Öncelikle gerçekten boşanıyor olduğundan emin ol. Sonrası için ilişkiye başlama diyemem, ben başladım ama hemen evlilik düşünme. Karşındakini iyice tanı. Bu boşanma konusunda erkekler eski eşe karşı çok suçlayıcı olabiliyor, iftira atabiliyor kendini suçsuz çıkarmak adına buna çok dikkat et. Yasal olarak bir sorumluluğunuz yok. İlişki dava açıldıktan sonra başladıysa bir sorun yok ama dediğim gibi acele etmeyin. Bir de ben şöyle düşünüyorum evlilik kolay bir şey değil eğer bir insan evliliği biter bitmez başkasına çok aşık olduğunu söylüyorsa bence burada bir sıkıntı vardır. Yani o evlilik ne kadar kötü olursa olsun insan yeni bir ilişkiye hemen hazır olmayabilir. İstisna durumlar vardır tabi ama yine de her ayrıntıyı düşünmek lazım. Bunları ben de yaşadım ve şu an kararımdan pişman değilim. 3 yıllık sevgililikten sonra 4.yılımızdayız ve her şey yolunda. Yine de acele etmemek en doğrusu.

24 şubat 2020 14:05

9. boşanma davası açılınca sadakat yükümlülüğü ortadan kalkmıyor, üstteki süslüye cevaben söylüyorum bilgi doğru değil. hatta karşı taraf bunu kanıtlarsa sevgilinizin tazminat ödeme ihtimali katlanarak artar. boşanma davasından her an vazgeçip güller gibi geçinme ihtimalleri var. boşanma davası kesinleşene kadar beklemeli, kesinleşme de karar verildikten sonra çat diye olmuyor. ayrıca biten evliliğinin hukuki olarak bile bitmesini beklemekten aciz, geçmiş ilişkisine saygısı olmayan bir erkekten söz ediyoruz.

24 şubat 2020 14:14

10. Anonim 4 çok haklısınız Peki sizin ilişkiye hemen başlama boşanmayı beklememe sebebiniz neydi?

24 şubat 2020 14:24