boşuna yaşadığını düşünen var mı bombos bi hayat yaşadığını?

hayatım öyle sıradan anlamsız ki, ne es ne dost ne aile ne iş ne sosyallik hiçbir şey yok. ne mesleğimi seviyorum ne yaşadığım yeri ne kendimi. ot gibi yasamak bu, ot bile evrim geçiriyor yeşeriyor sararıyor kuruyor, ben hep aynıyım. bomboş bi ömür iyi ki dediğim hiçbir şey yok. antidepresan ile geçen monoton günler. ne kendimi ne hayatımı seviyorum

1. Perfect days filmini izle

16 aralık 2024 18:49

2. süslü ruhunu beslenmen lazım kılıftan önce yoksa tutunmak çok zor.

16 aralık 2024 19:47

3. Insanın anlam arayısı kitabını öneririm. Bir de gercekten hic haber izlemiyor musunuz? Biliyorum insana kendi derdi buyuk geliyor ama filistinde basına mermi yagan insanlar, suriyede zindanlarda sebepsizce yatan, iskemecelere tecavuzlere ıgrayan kadınlar. Yani insanların o kadar buyuk dertleri var ki bazen şükretmeyi unutuyoruz maalesef.

16 aralık 2024 21:09

4. Geçenlerde küçücük kaldırıma taş koymuşlar yere kapaklanıp düştüm.o ağrıyı hissetmeye başlayınca tek ayakla yürümek zorunda kaldım.o an dedim ki ne kadar şükürsüzüz.empati yaptım o an ve çok zordu, şükür uzun sürmedi.yutkunmak bile o kadar büyük bir nimet ki...babaannem yoğun bakımdayken anladım :(

16 aralık 2024 21:35

5. elbette şükrediyorum ama bazen böyle hissediyorum işte, 30 olacam ama hayatımda elle tutulur hiçbir şey yok. Ne aile ne arkadaşım var ne eşim dostum dert anlatacak kimsem, ne kafa dağıtacak aktivite, küçük bir şehirde kapana kısılmış gibiyim. annemi sevmiyorum zor bir insan, mesleğimi de severek yapmıyorum aldığım para hiçbir şeye yetmiyor arada alışveriş yapıyorum kendimi iyi hissetmek için. sevgilim beni terk etti berbat bir insandı dağıttığı psikolojimi toparlamaya çalışıyorum, karşıma ciddi düşünen beni seven biri çıkmıyor. artık sadece işime odaklanıp hiçbir şeyi umursamadan yaşamaya çalışacağım. biraz hobi edineyim diyorum iki heves ediyorum kaçıyor ertesi gün :(

16 aralık 2024 22:01

6. mesela kendini iyi hissetmek için yaptığın şey maddi aslında bir de manevi mesela ne yapabilirim diye kendini bir sor süslüm.bende otuz yaşındayım işsizim,evliyim şu an için bebeğimiz olmuyor ha çok istiyor muyum bir fikrim yok.okudum ama ne için diyorum.şu an maneviyata yönelmesem çok daha farklı hissederdim.uzun süre depresyondaydım.umarım her şey istediğin gibi olur ve mutlu olursun :)

16 aralık 2024 22:42

7. Bir sürü insan böyle yaşıyor süslü. Maalesef dünyanın nimetleri eşit dağılmıyor. Bir sürü insan gününü gün ederken daha da fazla insan ot gibi yaşamak zorunda. Bence bizim için en güzeli ruhumuzu beslemek. Kitap okumak, film izlemek, farklı evrenlere girmek, düşünce dünyamızı genişletmek.

17 aralık 2024 01:32