bonheur marka kanvas çantaları beğeniyor musunuz ?

ben yine bu ne aw ya bu kadar para verilir mi dediğim bir şeyi satın alacak gibiyim arkadaşlar…

1. kesinlikle no. çünkü bu kadar çakma bir çanta olamaz. görünüşü "nerden hatırlıyorum ben bunu yaa" dedirtiyor. sonra diyorsunuz ki "marche ve mj karışımııı". işte böyle.

zaten bu modelin daha oturaklısı mj'de var. fiyatlar da hemen hemen aynı. o yüzden ben almam bu çantayı.

12 ocak 2023 09:55

2. ay hayır ya çok kalitesiz ve bin tane çakması var. dümdüz bez çanta nesini sevdiniz bu kadar? git ck ya da boynerden çanta beğen allasen en azından kaliteli durur

12 ocak 2023 09:56

3. a3 kendi sitesinden alınca kapıda vergi vs. ödediniz mi ? ben beymenden aldım başka model daha alacağım ama beymende çok yükseldi fiyatlar. sitesinden sorun yaşarsam diye korkup almamıştım

12 ocak 2023 11:54

4. mj tote bagin hangi modelini aldınız? parasına değer mi?

12 ocak 2023 12:34

5. Fermuarsız çantalara bu paraları vermrk çok saçma değil mi?

12 ocak 2023 14:26

6. a3 çok teşekkür ederim süslüm. benim beğendiğim model 150€ üstü 🥹 neyse bir dahaki yurtdışı tatilinde bakacağım. yani siteden başka bir şey alsam sorun yaşamam, buna sevindim.

12 ocak 2023 15:30

7. bu çantayı bir kaç kadında gördüğümde bu ne şimdi, ne alaka diye düşünmüştüm, demek ki modaymış. hiç beğenmiyorum. kanvas olan çok daha şık çantalar var.

13 ocak 2023 09:47

8. Burayı okuyup okuyup gidip kanvaslarla alakası olmayan  marc jacobs  Snapshot  aldığımı söylesem bana ne alaka amk der misiniz bilmiyorum ama derseniz haklısınız.deri beybisi gibi bi çanta aldım her şeyle gider.eniştenize bonheur olanları gösterdim "parayı yerden toplasaydık al derdim ama ikimiz de köpek gibi çalısıyoruz parayı veriyoruz  vermeye bari şıkırtılı bişe al 3 parça kumaşı zımbalasam bu çanta oluyor çıtçıtlı bile yok" dedi.biz senelerdir evliyiz ilk kez bi ürüne fikir istediğimde bu kadar uzun (3 cümle ) yorum yaptı.normalde max "yok beee veya haa güzelmiş" der.3 cümle  cidden aldırtmamaya yetti .bide wp kız grubuma sordum instagramdan bin tane çakmasını attılar 300 tlye ya:(

15 ocak 2023 00:18