1. Ek olarak yumuşak yapılı dudak kalemleri de fazlasıyla işimi görür :)
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
bordo ve kırmızı ruj arayışı ?
süslüler dudakta rengi patlamayan, tenle bütünleşen, kalıcılığı yüksek, sağa sola bulaşmayan, mat, tok koyu kırmızı ruj arıyorum. link likit ruj olabilir, drugstore olması tercihim. sık kullanmıyorum çünkü. yine pembe değil de daha kiremit-kahverengi alt tabanlı, bordo ruj arıyorum. açıkçası milyon tane denedim ama güzel bi ton asla bulamadım daha. mac falan da olabilir. örnek foto koyacaktım lakin sözlük izin vermedi -.- önerilerinizi bekliyorum :)
- cevaplar
- şikayet et
2. Maybelline’in color sensational serisindeki mat kırmızı rujları güzel.her tene hangisi olacağı değişiyor ama benim kullandığımın numarası 965
| cilt alt tonu: | warm |
| göz rengi: | açık kahverengi |
| saç şekli: | dalgalı |
| saç tipi: | kuru |
- şikayet et
3. Kırmızı için hafif kiremite çalan koyu kırmızı diye tanımlayabileceğim sephora lip stain 25 i önerebilirim. Bordo için de the balm trustworthy diyeceğim. İkisini de günlük olarak çok rahat kullanabiliyorum.
| cilt tipi: | yağlı |
| saç şekli: | dalgalı |
| saç tipi: | yağlı |
| alerjik cilt: | evet |
| kepekli saç: | evet |
- şikayet et
4. Merhaba , hayatım sizin de betimlediğiniz o bordo koyu kırmızı ruju aramakla geçti. Bu uğur da ne rujlar denedim. ama sonunda buldum ve bu benim için bir sır çünkü çok emek vermiştim. dayanamayıp söyleyeceğim mutlaka ama mutlaka gidip bakın sürün benim gibi şaşırıp sevineceksiniz ve hayatınızın ruju ilan ediceksiniz eminim :) (link: https://www.girlonthewhitebike.nl/2016/11/review-the-body-shop-matte-lipstick-kerst-2016/ ruj) şu linkte en alttaki ruj. The body shop colour crush mat - osaka plum . çok fazla görsel yok bilindiğini de düşünmüyorum. şuan the body shopun sitesinde indirimli satılıyor.
fosforlu kedi gozu
- şikayet et
5. Gr 20 var ve bende çok pembemsi duruyor. Onun dışında hepsine bakacağım süslüler teşekkür ederim 😘