botox lip flip yaptıran ya da yapan doktor biliyor musunuz?

üst dudağım alt dudağıma göre çok ince. dolgu taşınması, mr çekildiğinde yıllar sonra görülmesi, dolgunlastırma değil dudak şeklini değiştirme açısından genelde çok başarılı olmaması gibi sebeplerle dolguya sıcak bakmıyorum. alternatif olarak botoks (lip flip), dudak kaldırma (lip lift) uygulanabileceğini, ayrıca gummy smile botoksun da biraz kalınlastırdığını duydum. dudak çevresine ve üzerine 0.5 ml dermaroller geçip uzun vadede sonuç alanlar da var. herhangi birini deneyen oldu mu?

1. Ben lip flip yaptırdım ama tr'de değilim

Benim botoksçum alnıma botox dudaklara dysport yaptı. Dozu Çok abartınca pipetten içemeyecek hale geliyorsun ama benimki hafif yapıyor. Çook minimal bir fark var ruj sürünce biraz kalınlaşmış gibi duruyor. Mucizevi bir işlem değil dolgu kadar fark edilmiyor. + anca 2-3 ay falan sürüyor etkisi.

14 temmuz 2022 12:16

2. (link: https://www.byrdie.com/lip-flip-botox-treatment-4773251 )

(link: https://www.ambrdfcs.org/blog/pros-cons-botox-lip-flip/ )

Aslında uygulanıyormuş ama ben Türkiye'de uygulayan ya da Türkçe herhangi bir kaynakta bu tarz bir botoks uygulaması göremedim. Bir yazıda bahsettikleri yer de 2020'de lip flip yapmaya başlamış, görece yeni bir uygulama olduğundan olabilir de.

14 temmuz 2022 12:17

3. Ben de daha doğal durduğundan dolayı düşünüyorum, üst dudağın hareketini kısıtladığını duymuştum süslü ama etkisi geçtiğinde normale dönmüştür herhalde zaten.

14 temmuz 2022 12:20

4. Doğru gibi süslü, ama minimal bir fark da oluşturuyor. Lip liftte iz problemi beni ürkütüyor boca dudak ipliği ile de yapılabiliyormuş, ama uygulama şeklini görünce beni biraz ürküttü.

(link: https://youtu.be/kDcH48mSIwE )

14 temmuz 2022 12:48