boyle 1 sayfa takip eden flort?

ben insanlarin sosyal medya hesaplarina goz atmayi severim susluler bence izlenim edinmekte ise yariyor. biri var, iyi anlasiyoruz hoslaniyorum da cocuktan. fakaaat soyle bir sayfa takipledigini gordum. bu sayfa disinda hic anormal bir sey yok hesabinda. biraz sogudum sanirim.. soguyacak bi sey mi bu yoksa abartiyor muyum?? link acilir umarim (link: https://www.instagram.com/kobranecded?igsh=mwzxmmy0c21mnjezma== )

1. Askım bosver bu adamı.... Hayır gelmez yani bi de model hesabı vs olsa neyse, böyle kadınları nesneleştiren hesapları takip ediyosa bakış açısı çok sağlıklı değildir

21 mart 2024 23:08

2. (Leyla pembe paltoyla hızlıca yürüme sahnesi) <-- bu şekil uzaklaşırım

21 mart 2024 23:08

3. ablam bırak bu hıyarı

21 mart 2024 23:42

4. cidden anlamadim kizlar ya. ne sacma bir profil, ne bir sayfa yok buradan baska. bi erkek arkadasima sordum, eskiden komik seyler paylasan bir sayfaydi belki daha o zaman takip etmistir dedi de su paylasimlari gordugunde cikmasi lazimdi ya..

22 mart 2024 00:14

5. A1e kesinlikle katiliyorum model hesabi, celebrity falan ok hani. Ama bu sayfa kadinlari sadece *r*spu gibi gosteren bi sayfa ve boyle bir sayfayi takibe almis biriyle cinsellik yasarsan seni de oyle gorebilecek bi kafa yapisi vardir kesin. Sal gitsin

22 mart 2024 04:50

6. Bari akp milletvekilleri gibi gizli takip etseymis cringe bu sorry