boyun düzleşmesi sorunu yaşayanlar?

boynum iyice tuhaf bir hal aldı,zaten hep tutuluyor. siz bu sorunu cozebildiniz mi? bir de benim daha önce belim için gittiğim çok iyi bir doktor vardı ama 2 yıl önce 280 tl falandi muayene fiyatı.acaba bu sefer devlete mi gitsem diye düşünüyorum.sorum şu ki doktorun çok önemi var mı bu durum için yoksa hepsi klasik egzersiz ve önerileri mi veriyorlar?yok yere 300+ vermeyeyim eğer öyleyse.

1. süslüm benim muayene olduğum doktora göre bu iyileşmeyen bir şeymiş ve en iyi ilacı yüzmekmiş oyle demişti , ne kadar doğru bilemıyorum açıkcası düzenli yüzemiyorum çünkü. Farklı bir görüş varsa da yazılırsa faydalı olur bizler için .

26 temmuz 2019 21:48

2. 1. Anonim çok üzüldüm ya :(

Cidden berbat duruyorum böyle.neden duzelmiyor ki acaba?

Böyle düşünen çok doktor varsa ben kendi doktoruma gideyim içim rahat eder.

26 temmuz 2019 21:51

3. benim boydum da oyle bin tane hareket verdi doktor ama yapmadim hic acikcasi ne kadar rahatsız olsam da ama bunu yasayan 3 kisi daha biliyorum. simdi gayet normal boyunlari. hepsi de sporla ve verilen hareketlerle duzeltti. yani cozumu yok degil

26 temmuz 2019 22:34

4. 3. Anonim icim rahatladi :)

Devlet hastanesine mi gittiniz, biliyorsanız çevrenizdekiler develete mi gitti?

26 temmuz 2019 22:37

5. süslü bende de acaba boyun düzleşmesi mi var? şöyle tarif edeyim ensem ve omuzlarım her zaman çok sert, kulunç gibi bir şey var. Ve kambur duruyorum. Durduğumda sanki ensem-sırtımda bir dağ var gibi duruyor. yüksek. ağrıyor genelde de. sizinki de böyle mi?

26 temmuz 2019 22:38

6. ensemin altı yüksek yani sadece. tüm sırım değil allah korusun

26 temmuz 2019 22:39

7. Boynunuzun duz değil öne doğru sanki hafif bir dağ var gibi durduğunu düşünün süslü öyle oluyor.internete yazarsaniz çıkar herhalde görseller

26 temmuz 2019 22:41

8. ben devlet hastanesine gitmistim, diger bi arkadasim da devlet hastanesine gitti ama nereye gitti hic bilmiyorum.

26 temmuz 2019 22:42

9. 5-6 yıl önce üniversite sınavına hazırlanırken oldum bunu. Hala ara ara ağrılar yaşıyorum. . Tamamen geçmedi.

27 temmuz 2019 00:09

10. Benim de başım çok ağrıyordu, tetkikler yapıldı, boyun düzleşmesi teşhisi koydu. Çözüm yok ama egzersiz önerdi. Hep inek, Çalışkan olmanın zararları.

27 temmuz 2019 13:47