boyun ve dekolte güzelliği için ne kullanıyorsunuz?

dekoltem gözenekli ve rengi soluk. biraz daha beyaz ve canlı olmasını istiyorum. limon suyu falan sürsem işe yarar mı? siz ne kullanıyorsunuz dekolte güzelliği için?

1. Kese bence süslü ya herşeye ve her yere kese no ölü deri yes mutluluk her zaman <3

26 haziran 2020 15:27

2. ben aha veya bha içeren bir nemlendiriciyle tüm vücudumu nemlendiriyorum duş sonrası. ara sıra üre içeren ürünler kullanıyor, güneş kremini de boyun ve dekolteme de uyguluyorum. parfüm sıkarken dekolteme sıkmamaya da özen gösteriyorum. sıkılaştırıcı maskeleri boynuma da uyguluyor. retinol serumumu boynuma da geçiyorum. görüntüsünden memnunum.

26 haziran 2020 15:27

3.  limon yoğurt sıvazlanıp meze gibi ekşi ekşi oturana dek aha'lı bha'lı nemlendirici yazılmış yukarıda, retinollü deneyebilirsiniz sonbahara doğru, içeriğini deriniz emer en azından haydari gibi oturup cildi yaktım mı iyi mi ettim yoksa hiçbir etkisi olmadı mı, sonuçta etken maddeler stabil değil bişey değil direkt löp löp limon ve yoğurt diye düşüncelere gark olup beklemektense..

26 haziran 2020 15:57

4. Kizlar soruya kaynak yapicam ama bu gozenek sorunu genetik midir ? Ya da ince kalin deriye gore mi degisir sebebi ne yani? Bende de gozenek sorunu var :( kese yapiyorum duzenli bu arada.

26 haziran 2020 16:47