brintellix kullananlar ya da psikiyatrist susluler bakabilir mi?

depresyon tedavisi için ilk altı gün 10mg sonra 20 mg lik almam gerekiyor. ilacı almamin 5. günü. tüm gün süren mide bulantılarım var ilk saatler yataktan kalkamıyorum.surekli kusma isteği, lavaboya koşuyorum.kabizlik, midede gaz.ama bunlar hayat standartlarimi o kadar düşürdü ki ciddi manada yerimden kalkamiyorum.ne yesem kusmak istediğim için yemek de yiyemiyorum.asiri iştahsızlık yemek kokusu bile kusma isteği oluşturuyor.ve bugün aşırı depresifim.ilac kullanmadan önce bir şeyim yoktu neredeyse.bu daha 10 mg bir de 20 yi kullandığımı düşünemiyorum.doktor randevusuna kadar sizce kussam bile devam etmeli miyim ilaca? benzer şeyleri yaşayan susluler olduysa bir iki güne geçer mi bu yan etkileri artık kaldıramıyorum bu sürekli kusma ve depresif ruh halini.

1. İlacın başlıca yan etkisi kusma evet, belki daha düşük doz başlanabilirdi çok etkileniyorsanız

31 aralık 2019 23:37

2. süslüm ben de ilaç kullanıyorum ve doktor yeni ilaca geçtiğimizde doz ayarını yapmamız için yan etkileri kaldıramayacağım kadar ağır gelirse 5-6 gün içinde tekrar gelmemi söylüyor. eğer müsaitsen istersen tekrardan randevu alıp yan etki durumlarını konuş ama anlattığın yan etkiler normal yan etkiler, ilaca alışana kadar bunları çekiyoruz hepimiz maalesef.

31 aralık 2019 23:54

3. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim randevu aldım ancak bir hafta var daha randevuya.kesinlikle anlatacağım doktora durumu.Cok samimi söylüyorum ilaca başlamadan önce daha mutluydum.kafama göre tedaviyi kesmek de istemiyorum.bu bir haftalık süreçte ne yapmalıyım? 5 mg alsam mı yoksa doktora gidene kadar hiç kullanmasam mi?Canı tatlı bir insan değilim inanin daha önce citoles , prozac kullandım hiçbiri böyle etki etmedi.ne önerirsiniz, ne yapmalıyım randevuya kadar? Devam etsem kaç güne geçer bu yan etkiler?

1 ocak 2020 00:33

4. Bende de değişik bir baş ağrısı yapmıştı. Dayanamadım bıraktım. Artıyordu çünkü ağrı. Doktora başım çok ağrıyordu ağrı kesiciyle de geçmiyordu deyince bir şey dememişti.

1 ocak 2020 00:57