bronz tenli biri zarif gorunemez mi?

kisin bile bronz tenli olan bir kadin zarif gorunemez mi. zarif gorunmek icin beyaz ten / acik ten sart mi?

1. Süslü zarif görünmek veya zerafet ten renginden çok bağımsız bişey, sanki sen başka bişey sormak istemişsin gibi geldi bana. Zarif görünmekten kastın nedir tam olarak? Ya da senin zarif diye nitelediğin kadın nasıl görünwn biri? Bunu açıklarsan aslında daha sağlıklı cevap verilebilir bir soruya.

22 ekim 2022 01:34

2. Sorularda okumustum beyaz ten zarif diye. Yani bi kadin diyelim solaryuma girip guzel bronz tene sahip oluyor, giyim tarzi vs cok zarif. Ama sirf bronz tenli oldugu icin artik zarif sayilmaz mi. Sorum bu

22 ekim 2022 01:39

3. Saçmalamaz mısınız? Ne alaka yani bir beyaz tenli gururu aldı başını gidiyor. Zarif kelimesinin sözlük anlamına bir bakın isterseniz, güzellikle alakalı değil. Bu bir duruş, hareketleriniz, konuşmanız, görüntünüz buna katkı sağlar ve gözünüzün, saçınızın, teninizin ne renk olduğuyla ilgilenmiyor bu zarif kelimesi.

22 ekim 2022 01:39

4. Anonim 4 artı milyonlarca gerçekten.

Süslü alakası bile yok gerçekten de, tamamen stil ve duruşla alakalı. Beyaz tenli birini de hırpani giydirsek, kaba saba konuşsa falan bak bakalım zerafet kalıyor mu? Üstelik esmer veya bronzlaşmış bir sürü de ünlü ve zarif kadın var.

22 ekim 2022 01:48

5. selin yagcıoglu cok zarif. doya doya moda programında jürilik yapan bir modacı var yasemindi sanırım o da cok zarif

22 ekim 2022 03:36

6. Doğal ten rengi esmer, olive gibi olan insanlar bana da zarif gelmiyor mesela tuba büyüküstün.

Ama solaryum dozunda kullanılırsa bence çok şık ve havali duruyor mesela siren ertan.

22 ekim 2022 11:39

7. Bunlar ne kadar salak salak sorular ya?! Bir yorumda okumuş beyaz ten zariflikmiş, sen de hiç görmediğin tanımadığın birinin ağzından çıkan lafa avel gibi inandın mı?

22 ekim 2022 13:40

8. Esmerlerin güzel olmadıklarını kabul etmemesi...

22 ekim 2022 22:53

9. sırf arzum onan bile bu yanılgıya anti tez olabilir. duyduğum en saçma şey.

22 ekim 2022 23:37

10. (link: https://icdn.ensonhaber.com/resimler/galeri/13_4715.jpg link). sadece bir örnek yani. dumbest question and people ever.

22 ekim 2022 23:42