buğulu göz makyajı

ben bunu beceremiyorum ya sabah denedim the balm nude tude paletim var kahve renklerle denedim tenim çok beyaz olduğu için garip durdu gibi geldi akşam erkek arkadaşımla yemeğe gidicez güzel bir makyaj yapmak istiyorum ama daha soft renklerle buğulu göz Makyajı yapmak istiyorum nasıl yapabilirim

1. 2 önemli nokta var, göz yapınız ve fırça. eğer farı uygulamak ve dağıtmak için iyi bir fırçanız varsa (the balm crease, love and happiness iki işi de görüyor) dumanlı makyaj hiç zor bir iş değil.

asıl mesele açık renkleri nereye, koyu renkleri nereye koyacağınız. buna da göz yapınıza göre karar veriyorsunuz. amaç, koyu rengi gözü kapatmadan kullanmak. gözün v şeklindeki kıvrımının içi de olabilir, dışı da. kirpiklerin hemen üstüne kalem gibi farı sürüp dağıtmak da yakışabilir, gözaltına bunu yapmak da. ya da her yeri temiz/açık renk tutup kaş altındaki etli kısmı gölgelemek de gerekebilir. (bu hooded eye denen düşük kapaklı gözler için)

ha bir de "yapıyorum, karıştırıyorum, dumanlı durmuyor" diyorsanız kullandığınız en koyu renk yeterince koyu değildir. daha da koyu ve pigmentli bir farla deneyin.

dumanlı makyaja göz içine koyu renk kalemi de çok yakıştırıyorum ben, görüntüyü tamamlıyor.

26 şubat 2016 12:27

2. nude tude ile yapacaksanız, benim size önerim önce bir eyeliner veya siyah kalemi kirpik diplerinize incecik çekerek dağıtmanız, sonra göz yapunıza göre göz kapağınıza oradaki kahverengi mat farı surmeniz(çok koyu geldiyse gümüşümsü koyu bir far da vardı, o da olabilir), katlanma bölgesinden yukarıya doğru da orta tonlu mat kahve farı uygulanamanız. aynı işlemi gözünüzün altına da çok aşağı inmeden yaparsanız ve göz içinize siyah kalem çekerseniz gayet hoş ve kolay bir makyaj olur. kolay gelsin :)

26 şubat 2016 18:14