bu çocukla olur mu ?

çok saçma bir durumdayım, dışarıdan bir göze ihtiyacım var. geçen sene arkadaş olarak tanıştığım biri var. o dönem sevgilisinden yeni ayrılmıştı, aşırı toksik bir ilişki ve ayrılıktı ve ben bu süreçte hep yanında olup tüm detaylara hakim oldum. ilişki bazında tüm özellikleri benim için tam bir red flag ama arkadaşlık olarak yürüyordu açıkçası. hem çok introvert hem insanlara zor açılan biri olarak tanıştığımız günden beri her gün buluşsak da asla sıkılmadığımız, aralıksız 10 saat konuşabildiğimiz bir arkadaşlığa döndü bu. abartısız bir şekilde hayatta en iyi anlaştığım insan diyebilirim kendisine. çok plot twist olmayacak ama zamanla aramızda hem çok güçlü bir sexual tension hem de duygular oluşmaya başladı. sorunlar tam olarak burada başlıyor. ben ilişkiye dönse kesinlikle mutsuz olacağımızı düşünüyorum çünkü farklı görüşlere sahibiz bazı konularda, kendisi çok benim dediğim olsun bir tip ve bunu sürekli tolere edemem , bence kötü sevişiyor karşı taraf tatmin olsun diye düşünen biri değil ki bu benim için çok önemli ve ek olarak eski ilişkisini göz önüne alınca hem sevgilisini kısıtlayan hem de -bu inanılmaz red flag- ilişki boyunca da aldatan biri. şimdi diyeceksiniz ki kızım salak mısın bunu soruyor musun gerçekten, kafam karışık çünkü kendimi bir süredir kendisinden uzak tutuyorum ve iyi bir arkadaşımı kaybetmek canımı sıkıyor. diğer yandan aslında ilişki istemiyorum da kendisiyle. birinin sal şunu sana başka erkek mi yok demesine ihtiyacım var sanırım.

1. ay evet tekrar okuyunca gerçekten salak gibi duruyorum. çok haklısınız <3

12 temmuz 2022 12:50

2. Ya herşey okey de kötü sevişen adamı napcan? Hala duygu besliyorum diyosun. Nasıl oluşuyor o duygular anlamıyorum ki kötü bi cinsellikte.

Karakter olarak çok iyi birisi olur kötü sevişiyordur zamanla olur derim ama burda ne karakter var ne iyi bi performans.

Ayrıca süslü herif seni yara bandı niyetine kullanmış. Yakınlığı da ondan. Deniyor işte şansını. Ne arkadaşı allah aşkına ya

12 temmuz 2022 12:51

3. Aldatma falan her şey varmış. Aldatılacağınız belli olan bir ilişkiye başlamayın. Zaten hiç olumlu bir şey okuyamadım. Birden değil ama iletişimi azaltmanız daha iyi olacak gibi çünkü arkadaş hakkında böyle düşünceler oluşmaz. İleride sevgiliniz olsa arkadaşım diye mi tanıştıracaksınız?

12 temmuz 2022 14:01