bu şahsın amacı ne bir daha yazmasına fırsat vermeli miyim engellemeyi miyim?
süslüler çok uzatmayacağım biri ekledi beni dün tipi yaşı fena değil beğendim kabul ettim sonra hemen mesaj attı sabit bir hikayeme yanıt verdi. çok kısa sohbet ettik yani sohbete başlayalı 5 dakika olmadı (ikimizin meslegimizle alakalı kendi is yerlerimiz var) bana çok kazandığını yabancı ülke vatandaşlarıyla çalıştığını söyledi kazandığı miktarları söyledi açıkçası sasirdim ne alaka para konuşuyor diye bol kazançlar deyip geçtim darısı senin başına dedi , dedim benim zaten isim var kazancım var memnunum çok şükür dedim hm iyi dedi neyse ben bu noktada aşırı itici buldum . sonda tekrar tekrar mesaj attı konunun bununla hiç ilgili olmamasına rağmen konu yine yabancilarla calisip çok kazanmasına geldi. ben de söylemiştiniz dedim ama evet sen de iyi kazanıyordun dimi dedi -😑- bu emojiyi koydum. sonra tekrar konu açmaya çalıştı cevap vermedim uyuyorum iyi geceler dedim ama dünden beri gıcık olmuş hissediyorum kendimi bu yazdıklarıni ben mi abarttım ? çok rahatsız edici değil mi sizce de ? ne amacladi yazarken ve bana darısı başına derken ?