bu aralar ne okuyorsunuz? en sevdiğiniz ve sevmediğiniz kitaplar?

fikir olsun diye anket amaçlı soruyorum.

1. Şu anda bir yandan Zülfü Livaneli'nin Sevdalım Hayat'ını okuyorum otobiyografi ve bölüm bölüm olduğu için her gün 3-4 bölüm okuyup Livaneli'nin hayatına yolculuk yapıyorum. Bir yandan da Agatha Christie'nin Köşkteki Esrar'ını okuyorum. Cinayet romanı ile de hayatıma bir gizem katmış oluyorum. Okullar tatil oldu e korona dolayısıyla dışarıya da çıkılmıyor. İki farklı türden kitabı aynı anda okuyup hayatıma değişik heyecanlar katabiliyorum ancak

29 haziran 2020 23:56

2. Şu an sana gül bahçesi vadetmedim kitabına başladım. Elif Şafak'ın kitaplarını sevmiyorum 😫

30 haziran 2020 00:02

3. Dante - ilahi komedya. Kafa yaka yaka gidiyorum djsnsksk

30 haziran 2020 00:14

4. şu an jodi picoult'un hikayeci kitabını okuyorum. oldukça akıcı bir kitap bir oturuşta baya okunuyor

30 haziran 2020 00:16

5. Seviyeyi çok düşürücem ama son birkaç gündür wattpad'deki maça kızı 8'i okuyorum. Dalga geçmek için başladığım bu kitapta milyonuncu bölüme geldim... gerçek kitap olsaydı 700 sf filan olurdu okuduğum kısım. Daha da okurum gibi geliyor...

Normalde polisiye ve gizem kitaplarına bayılırım. En sevmediğim kitaplar da fantastik olanlar..

30 haziran 2020 19:12