bu bir ic dokmedir soru degil?

duzgun okunabilsin diye yoruma yazacagim.

1. Su an ne yazacagimi ne dusunecegimi bilemiyorum. Bu bir soru degil aslinda ic dokme daha cok.

Evliligim o kadar kotu ki cok uzun zamandir o kadar degersiz hissediyorum sevilmiyorum ki anlatamam. Kendimi cop gibi hissediyorum.

Yillardir ne bir guzel soz ne guzel bir sey duydum.

Boyle stockholm sendromu gibi bir seyin icindeyim sanki. Ya da aliskanlik birazda yaklasik 10 yildir birliteyiz. Yasimda kucuk degil 35 yasindayim.

Duzgun bir isim var beni cok seven ve her zaman yanimda olan bir ailem var. Bunlari dusununce bile aslinda cok sansli bir insan oldugumu biliyorum. Cocuk yok. Bu ara arkadaslarimin hamilelik haberlerini aliyorum onlar adina cok seviniyorum ama biraz icim buruluyor. Benim de boyle bir ailem olabilir miydi diye.

Kendimi cok saldim zaten ergenlikten beri dis gorunusten/kilodan kaynaklanan ozguven problemlerim vardi. Bu yasimda gene ayni seyleri hissediyorum.

Mesela disari cikiyorum. Insanlar elele tutusmus benim icin o kadar utopik bir seyki anlatamam.

Yasadiklarimi biri bana anlatsa ne isin var bu iliskide derim. Arkadaslarim arasinda da mantikli olmamla bilinirim ama is kendime gelince sacma sapan davrandim ve davraniyorum.

Zaten arkadaslarimdan da bir sey duyarim diye hickimseye hicbir sey anlatmiyorum. Butun yasananlar sadece bu evin icinde baska bilen yok su ana kadar.

Eskiden duzenli gunluk tutardim iliskinin basinda yazdiklarimi okuyunca diyorum bu ayni kisi mi. Beni bulutlarin ustunde hissettiren adamla su an cehennemin dibinde hissettiiren adam ayni kisi.

Konusmuyor musunuz cozmek icin derseniz de hayir. Esim ortalama ustunde zeki ve bunun hep farkinda olarak buyutulmus ve buyumus. Bunun arkasina siginarak hep en hakli ve en dogru oldugunu dusunuyor. Surekli bir psikolojik ve duygusal siddet. Bunu ona soyledigimde kabul etmedi tabiki cunku ona gore degilmis. Konu kapandi. O yuzden bir sey tartismayali cok oldu ne derse he he diyorum o da farkinda bunun.

Bende yumusak bir insanim hani derler ya vur ensesine al lokmasini diye. Kimse uzulmesin kimse kirilmasin bana ne olursa olsun. Faydasinoldugu olmustur ama zararida oldugu acik.

Yani karman corman yazdim. Okuyan da olur mu bilmiyorum ama yatakta yalniz basima aglayarak yatarken yazmak istedim iste.

13 şubat 01:05

2. Ss seni anlıyorum ve senin adına üzüldüm. Peki bundan sonraki süreç için bir düşüncen, bir planın var mı? Ne yapmayı düşünüyorsun?

13 şubat 01:08

3. Bosanman gerekiyor süslücüm yani ne yap ne et kendini bu fikre alıştır.

13 şubat 01:09

4. Karar verdim sadece dogru zamani bekliyorum konusmak icin. Dogru zamandan kastim ikimizinde isinin cok yogun oldugu bir donem birkac hafta sonrasini bekliyorum sadece.

13 şubat 01:15

5. Ee bu çok iyi süslü karar vermek en zor olanı zaten onu başarmışsın :) seni umursamayan biriyle devam etmek yalnız devam etmekten cok daha zor emin ol süslü.bu sürecte terapiye gidebilirsin mesela ufaktan spora baslarsın özgüvenin yavaş yavaş düzelir

13 şubat 01:19

6. Tesekkur ederim suslum deneyecegim iste bir seyler. Bakalim nasil olacak.

13 şubat 01:27

7. Doğru zaman veya an yok sevgili süslü ben boşanmak istiyorum de o düşünsün sonrasını. Böyle bir insanla ömür geçmez. Yaşını filan da hiç düşünme sen o evin içinde hasta olursun yavaş yavaş ölürsün. Kimse de sana madalya takmaz aferin çekti demez. Hayat senin ve onu ellerine al iki eline hem de.

13 şubat 01:46

8. Kocaniz narsist muhtemelen. Psikolojik yardim alin lutfen

13 şubat 01:50

9. konusmayi ertelemede ki bir sebebim de aslinda verecegi cevaptan korkuyorum benimle dalga gecer gibi konusacak hadi canim falan diyecek kucukseyerek konusacak ve sanki butun bunlar benim basarisizligimmis gibi hissedecegim 10 yilin kaybi gibi. Ama bekledigim her anin 10+ bekledigim zaman kaybi oldugunu biliyorum.

13 şubat 01:53

10. Geçsin dalgasını artık bu tavır sizi ilgilendirmez iyi bir avukatla anlaşmalı misler gibi boşanırsınız. Anlaşmazsa çekişmeli her türlü yani şimdikinden daha kötü olabilir mi?

13 şubat 02:04