bu bir yine “çivi çiviyi söker mi” ve iç dökme sorusudur?
merhaba süslüler. burada defalarca kez bu konuşuldu, tartışıldı biliyorum ama kimseyle paylaşmadığım için size içimi dökmeye, belki bir kaç işe yarar tavsiye almaya geldim. öncelikle karşı tarafın ilgisinin olduğu ama benim daha çok platonik takıldığım, hoşlandığım bir durumun içindeyim. birbirimizin hayatında bir şekilde var olduk, bir şekilde kendini hatırlattığı dönemler oldu, uzaklaştığımız dönemler oldu vs vs. çıkıp niye engellemedin böyle bir insanı demeyin yapmadım yapamadım işte. sorum bununla bağlantılı olarak şu ki; bu zaman diliminde bana ilgi gösteren bir kaç kişi oldu ancak hiç birinden ondan aldığım enerjiyi alamadım malesef:( bu birçoğumuzun başına gelmiştir malum. kendimi bu konuda çok çok fazla suçladım, suçlamaya da devam ediyorum. sizler böyle bir durumda iyi niyetli olan, değer bilecek ancak elektrik alamadığınız ya da ne bileyim ilk etapta konuşmaktan heyecan duymadığınız bir insanla, bu toksik sayılabilecek durumdan uzaklaşmak için bir şeylere başlar mısınız? yoksa bu “bir şeylerden uzaklaşmak için yeni şeylere başlamalıyım” hissinin ileride mi acısı çıkar? ne yapmalıyım bilemiyorum ve artık duygusal olarak işin içinden çıkamıyorum. umarım çok uzatmamış ve buraya kadar okuyanları sıkmamışımdır.