bu bir yine  “çivi çiviyi söker mi” ve iç dökme sorusudur?

merhaba süslüler. burada defalarca kez bu konuşuldu, tartışıldı biliyorum ama kimseyle paylaşmadığım için size içimi dökmeye, belki bir kaç işe yarar tavsiye almaya geldim. öncelikle karşı tarafın ilgisinin olduğu ama benim daha çok platonik takıldığım, hoşlandığım bir durumun içindeyim. birbirimizin hayatında bir şekilde var olduk, bir şekilde kendini hatırlattığı dönemler oldu, uzaklaştığımız dönemler oldu vs vs. çıkıp niye engellemedin böyle bir insanı demeyin yapmadım yapamadım işte. sorum bununla bağlantılı olarak şu ki; bu zaman diliminde bana ilgi gösteren bir kaç kişi oldu ancak hiç birinden ondan aldığım enerjiyi alamadım malesef:( bu birçoğumuzun başına gelmiştir malum. kendimi bu konuda çok çok fazla suçladım, suçlamaya da devam ediyorum. sizler böyle bir durumda iyi niyetli olan, değer bilecek ancak elektrik alamadığınız ya da ne bileyim ilk etapta konuşmaktan heyecan duymadığınız  bir insanla, bu toksik sayılabilecek durumdan uzaklaşmak için bir şeylere başlar mısınız? yoksa bu “bir şeylerden uzaklaşmak için yeni şeylere başlamalıyım” hissinin ileride mi acısı çıkar? ne yapmalıyım bilemiyorum ve artık duygusal olarak işin içinden çıkamıyorum. umarım çok uzatmamış ve buraya kadar okuyanları sıkmamışımdır.

1. Elektrik alamadığın kişiyle napmayı planlıyorsun a gerizekalı karı seni? Adamın suçu ne burada?

8 ağustos 2022 19:14

2. Bir başkasına durduk yere hakaret etme hakkını nerden buluyorsun anonim1?? Gerçekten hayret edilecek bir durum ya, ben burada kelimeleri özenle seçerek derdimi paylaşmaya, belki duyabileceğim bir iki güzel tavsiye ile yola devam edebilme gücünü kendimde bulabilmeye çalışırken; "böyle bir süreçte enerji uyumu yakalayamadığımız bir insanla birşeylere başlamak ona da büyük haksızlık olur yapmayın" demek yerine direkt saldırı, direkt hakaret. Niye bu kadar empati yoksunusunuz cidden merak ediyorum.

8 ağustos 2022 20:15

3. Merhaba süslü, benzer bir durumun içindeyim. Çivi çiviyi söker diyip başka hoşuma giden insanlarla buluştum, seviştim. (Bir ilişki istemiyorum ve düşünmüyorum da) Ama daha kaç çivi lazım bilmiyorum. 25 yaşındayım. İlk kez birine böyle tutuldum. Başka biriyle buluşuyorum ve çok iyi geçiyor mesela her şey. Yine de o enerji o his o herneyse onu alamadım diye kendimi yiyorum eve gelince. Açıkçası biriyle bir şeyler düşünsem başlardım da bu süreçte. Kimseyi üzmeyeyim diye etik olanı düşünemezdim galiba. Çünkü bu his o kadar büyük ki nasıl olursa olsun söküp atmak istiyorum artık. Ben de hislerimle seni sıkmamışımdır umarım.

8 ağustos 2022 20:41

4. Muhtemelen o gel gitli olan kisiden aldiginiz enerjiyi bulamamaniz o kisiye hicbir zaman tam anlamiyla sahip olmamanizdan dolayi olabilir. Bu bi cekim yaratiyo maalesef. Diger dateler basta size cok ilgili vs ise degere binmiyo ama bunlar cok bilincli dusunceler olmuyo tabii

8 ağustos 2022 22:14

5. Anonim 3 süslüm olur mu sıkmadın hiç, zaten dertleşmek için bir çoğumuzun benzer süreçlerden geçtiğinin farkına varıp biraz konuşmak rahatlamak için yazdım ben de. Bu süreçte içime gerçek anlamda sinen, kendimi rahat hissedeceğim birileri olsaydı ben de başlardım fakat kiminin görünüşünden hoşlandım sohbeti devam ettiremedik, söyledikleri hoşuma gitmedi. Kimi çok iyi niyetliydi ama kendimi zorlasam da ısınamadım bilmiyorum, aklımın bir köşesinde hep o. Dört dörtlük biri hiç değil, belki gerçek bir şeylere başlasak hiç de hayalimdeki gibi şeyler yaşamayacağım eminim ama yanlış olduğunu bilsem de sürekli ona çekiliyorum, konuşasım her şeyi ona anlatasım var. Umarım bundan sonrası için doğru insanlarla karşılaşırız süslüm, umarım geçer.

Anonim 4, ben de senin gibi düşünüyorum süslü. Tam anlamı ile bir şeyler yaşamadık, ben de bu gel gitti duruma müsade ettim biraz da, en çok da bu yüzden suçluyorum kendimi.

9 ağustos 2022 14:15