bu ekşi sözlükteki erkeklerin derdi ne?

her birkaç haftada bir yok evde kalan kız sayısındaki artış, 30 yaş üstü bekar kadın yok kedi besleyen kız gibi başlıklar hortluyor. hepsi de sürekli kadınlara akıl verme peşindeler. sonra profillerindeki tiplere bakıyorum kusasım geliyor. öyle bir özgüvenle yazıyorlar ki bir de sanırsınız hepsi çok mükemmel ve tüm kızlar bunlara aşık ama bunlar kimseye yüz vermiyor. kendilerine bakmadan başkalarını bu kadar eleştirecek özgüveni nereden buluyorlar?

1. Ben en son şu girdiyi (link: https://eksisozluk.com/entry/103034979 Girdi) görünce profil fotoğrafına baktım patladım resmen. Sonra profile girip diğer girdilerine baktım daha beter patladım hahahah

27 mart 2022 16:44

2. O özgüven değil ki süslü eziklik. Beğendiği kızdan yüz bulamayan comar kadın düşmanları hemen sözlüğe koşuyor. Öldürülen kadını da, dayak yiyeni de, tacize uğrayani da yerden yere vuruyor. Sonra Pakistanlı g.tun biri türk kadını burka giymeli dediğinde yok burası laik ülke, yok bizim kadinlarimiz diye zirliyorlar. Hiçbirinin onlardan farkı yok halbuki. Türk erkeği aşağılık bir yaratık. Karısının dedikodusunu yapan var, mide bulandırıcı. Umarım yalnızlık içinde ölürler.

27 mart 2022 16:45

3. Cinsel aclik ve begenilmeme hali onlarda agresiflik yaratiyor. Daha dogrusu ulkenin genel erkek populasyonunda

27 mart 2022 16:45

4. a4 entryyi yazanda keko tipi var ama ne yazık ki yazdıkları çok da yanlış değil.

27 mart 2022 17:11

5. A7 yazdıklarının doğruluğu yanlışlığı yüzünden gülmemiştim ki. Basbayağı ego kasma amacıyla yazıldığı belli oluyor, uzun uzun yazması garip geldi hadi kadın olsa derdini yazmış diyeceğim. Diğer girdilerinde de garip garip ilişki tavsiyeleri vermiş, basit basit stratejiler. Sığ geliyor böyle tipler.

27 mart 2022 17:59

6. A4 o ne ya nasıl bir profil. Aşırı cringe hshsjs