bu hareketler erkek delisi mi oluyor?

bir kişi var, arkadaşım diyemem ama ortak arkadaşlarımız var ve bu yüzden sık sık görmek durumundayım. bu kız 22 yaşında, genç yani baya. çirkin diyemem ama güzel değil, fit de değil hatta biraz toplu. böyle tanımladığım için üzgünüm ama bu özelliklerinden dolayı komplesi mi var diye düşünüyorum. ne zaman güzel, çıtı pıtı bir kız ortamda olsa o kıza laf sokmaya başlıyor, inanılmaz bozuyor. kızlar genelde muhatap olmuyor onunla o kadar laf yemelerine rağmen. fakat bütün erkeklerle arası iyi, kanka kanka diye dolaşıyor fakat abartmıyorum kucaklarına falan oturuyor, yemek yemeğe gittiysek eliyle mezeleri tabağa koyuyor falan. bilmiyorum bana irrite edici geliyor bu hareketler. bir de kızları bozarken böyle davranması. en son bir kızın sevgilisine, ay hadi bana şarap koy dedi. şarap orada, kadeh de masada bence kendin koyabilirsin dedi çocuk. buna beş dakika güldü çok komiksin diye. bence çocuk baya bozdu onu. sevgili gibi olduğu biri var, fwb gibi. ondan devamlı şikayet ediyor kötü davranıyor dşye. ne yapıyor dedim en sonunda, evine gidiyorum, kıyafetlerini yıkıyorum asıyorum ütülüyorum, temizlik yapıyorum buna teşekkür etmiyor dedi. şok oldum gerçekten çünkü hareketlerine bakınca asla böyle şeyler yapmayacak biri gibi duruyor. e sen de yapma diyebildim en fazla. bunun altında bir travma olabilir mi ya da sadece toplumun erkek delisi diye tanımladığı şey mi

1. Ben borderline desirable ( çok güzel değil ama arzulanabilirlik sınırını geçmiş) kızlarda bu olayı çok görüyorum. İçselleşmiş bir kadını düşmanlıkları olabiliyor ve hayatlarını tamamen erkeklere göre şekillendiriyorlar. Hep o arzulanabilirlik sınırının altına düşmekten korkuyorlar. Bence bu durumu orta hali kendi çapında tüm güzel kızlar yaşama tehlikesine sahip ve bundan ancak bunun farkında olarak kurtulunabilir. Çok güzel veya toplumca çirkin kategorisine giren kadınlarda bu davranış çok az görülür onlar genelde hayatlarını kendi isteklerine göre şekillendirir.

9 temmuz 2023 00:29

2. özgüvensizlik ve değerini anca birilerine yarandığında alabileceğini zanneden bir kardeşimiz.

9 temmuz 2023 11:54