bu hikayedeki göt ben miyim, komşumuz bir şey yapabilir mi?

süslüler yaklaşık 2 yıldır yayın yapmaya calisiyorum twitch uzerinden, cok bir izleyicim yok ama umut var. su an aile evindeyim ve mecbur mutfakta aciyorum yayinlarimi cunku internetim yayin yapmaya elverisli olarak sadece mutfakta çalışıyor. ailem sikayetci degil bu durumdan. karsi binadaki ailr surekli anneme beni sikayet ediyormus. cok ses cikarttigimi soyluyormus. yayını kulaklıkla yapıyorum ve herhangi ekstrem bi sey yok, sadece oyun oynuyorum. ama ıslık çaldığımı ve alkışladığımı söylemişler. gercekten boyle bi yayin yapmiyorum ya inanin bana ifsa olmak istemiyorum ama izleseniz cidden ekstrem hicbir sey yok. evimiz de cok buyuk degil annemgil ses duymuyor ki annemin uykusu cok hafif. balkonumuzun karsisi onların mutfak balkonu. yani yatak odaları değil. ki gercekten gurultu yapmıyorum, istanbulda degilim yani binalarımız çok dip dibe degil. alabileceğim en iyi interneti alıyorum. o yuzden oda degistirip daha iyi bi internetle de oynayamam. napicam bilmiyom bu hikayedeki göt ben miyim şu an?

1. bence onlara sizin evinizde olan olaylara karışmamalarını ve seni rahat bırakmalarını söyle. ses dışında başka bir dertleri de olabilir ve sesi bahane ediyor da olabilirler :) asıl sıkıntı sen mutfaktayken seni izleyip dinliyorlar mı? öyleyse senin şikayet edeceğin sesten daha büyük bir olay var demek.

11 ağustos 2023 02:23

2. Süslü oyun yayini yapiyorsan hangi oyun? Lol falansa izlemeyi cok isterim 🥺 bu arada bence kadin biraz takik sana hadi altli ustlu olsaniz ok da o kadar ses cikmaz bir de cok dip dibe degilse

11 ağustos 2023 02:38

3. Süslü valorant oynuyorum su an cogunlukla, lol de denedim bi ara ama sarmadi

11 ağustos 2023 02:42

4. Süslü beni izliyolar. Annem azıcık samimi bu kadınla. Geçen gün kızın vardı sanırım mutfakta film izliyodu yemek yapıyodu tarzi bi sey soylemis. Baya baya izliyolar hatta oğulları da var. Arkamdan kötü konusmasinlar diye bu kozu hic oynamadim. Annem eskiden yapmazdı ama su an evde sort giydirmiyor buyuk ihtimalle bu kahpeler yüzünden özür dilerim üsluptan ama kac oldu artik yapabilecegim bi sey yok. Evimizin iciyle ne alip veremedikleri var bilmiyorum ama, her gun kadin oğlumun sinavi var kizimin sinavi var uyuyamiuor sabaha kadar deyip duruyo. Polise şikayet edecegini soylemedi ama gozu kararip ederse bi kanit gostermesi gerekir mi? Sonucta su an random bi adres soyleyip ses yapiyolar diye herkes birbirini sikayet edebilir. Gercekten problemleri oldugunu dusunmeye basladim

11 ağustos 2023 02:46

5. Evdeki annem babam bile duymuyor deprem bolgesinde yeni yapilmis bi binadayım, o yuzden duvarlar da cok ince degil. Ama cam acik maalesef 35 derecede

11 ağustos 2023 02:48

6. ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi anlaşıldı neden problem çıkarttıkları. ben dedim ses dışında başka dertleri vardır diye. oğulları var ve sen şort bile giyemiyosun :) bence annenle bu durumu konuş, kadınla samimiyeti kessin ve ağzının payını versin. bildiğin seni gözetliyolar. annen yapmıyosa da sen yap. git, hiç çekinme, sen kimsin beni izleyip bi de anneme şikayet ediyosun diye bi güzel ağızlarına sıç. sapıklık bu!

11 ağustos 2023 03:20

7. ben senin yerinde olsam polise şikayet etme konusu açılırsa ilk ben şikayet ederim. evimi gözetliyolar diye. he onlar polise şikayet etse de hiçbir bok olmaz korkma :) evinde bilgisayara bakıyosun diye seni mi tutuklayacaklar sgönsdöçgnsa

11 ağustos 2023 03:22

8. Alkış sesi varsa başka biri cima eyliyorsur. Diğer komşulara desinler.

11 ağustos 2023 06:11

9. Nasıl o kadar net görüyorlar ki evi, perde yok mu süslü?

11 ağustos 2023 07:21

10. Süslü konu senin ses çıkarman değil komşumun burnunu sizin eve kadar sokması. Bundan 9-10 sene önce 17-18 yaşındayım karşı komşu annemi görmüş yolda ve demiş ki senin kız sütyenle uyuyor ayıptır. Annem dehşete düşmüş. Yazlık yerdeyiz gece cam açık tül kapalı tül esintiyle uçtukça arsız karı beni izlemiş. Sütyen altımda şortla uyurdum. Annem geldi bana anlattı sapık bunlar atletle uyu dedi. A4 kağıdına " İnsanların evini röntgenlemek hukuki olarak suçtur, fark edilir kanıtlanırsa yasal olarak cezası vardır. " yazıp yapıştırdım.

11 ağustos 2023 08:08