bu hollandalı erkekler neymiş ya nasıl ilişki kurulur kızlar?

3 gündür hollandadayım arkadaşım burada yüksek lisans yapıyor onu ziyarete geldim. daha öncede farklı avrupa ülkelerine gittim ama bu kadar dibimin düştüğü başka yer olmamıştı. sokakta orada burada adam kesmekten gözlerim şası oldu. iyi hoş ama bu adamlarla nasıl iletişim kuracağımı bilmiyorum. dün bir partiye gittik arkadaşımla ve bir hollandalı kızla. neyse hoş bir adam bana bakıp bakıp sırıtıyor ben de kendimce geri dönüş yapıyorum ama adam sadece bakıyor ve gülüyor. 1 oldu 2 oldu 3, 4 derken eee ne oluyor dedim. yanımdaki hollandalı kızda seninle flört ediyor hoşlanmış belli ki dedi. ben de ne alaka neden yanıma gelmiyor falan yaptım. eee senin gitmen lazım demesin mi. garip geldi açıkcası gitmedim de yanına bütün adamlar böyle mi ? nasıl iletişim kurulur bu adamlarla :d

1. Süslücüm ama dikkat et. Bugünkü süslünün yaptığı gibi tacizci damgası yiyebilirsin (tabii ki yemezsin :d )

7 ocak 2019 02:43

2. kızlar gidemiyorum işte anlayın hahah yanıma gelince konuşacam ama kalkıp yanlarına gidemiyorum buradada usül buymuş sanırım. adam sırıtıyor kız yanına gidiyor anlamadım cknsd

7 ocak 2019 02:47

3. yirmi tane avrupa ulkesi gezdim vallaha gormedim oyle bi sey ha. ben de gidemezdim sanirim ama baktin gozune gozune bakiyor bir el isareti filan yap masayi gosterip gulumse gelmez miydin der gibi bence. ne olacak ki cok guzel keyifli vakit gecirirsiniz :) iyi tatiller

7 ocak 2019 03:28

4. Hollandalı erkekler cidden inanılmaz yakışıklı hepsi boylu poslu ve en önemlisi güler yüzlü. Ben çok kısa kalmıştım hollanda’da şimdi tekrar gitsem mutlaka biriyle flört ederdim herhalde. Biraz rahat olun türkiye’de değilsiniz beğendiğiniz birine selam vermeniz orada normal, kadın erkek farketmez.

7 ocak 2019 06:50

5. kızlar öyle yanıma adam çağıramam ben kjvnsd ama belki bir app falan indiririm direk niyetimin belli olduuğu bakalım :D

7 ocak 2019 13:54

6. Valla Hollanda’yı bilmem ama ben Almanya’dayım burda da öyle kolay kolay kızlara gitmiyorlar. Hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlaşılmıyor bile. Biriyle flört ediyorduk ama asla anlamıyordum adamın duygularını. Mesaj atıp anlatmış çok şaşırdım meğer çok hoşlanıyormuş vs. Bilmiyorum ya soğuk geliyorlar bana istediği kadar yakışıklı olsun ı ıhhh

7 ocak 2019 16:26

7. ne gereksiz bir soru herkişi kendince özeldir. nasıl yaklaşmalısın ne bilelim. millete bakıp şaşı olacağına biraz kişiliğini geliştirseymişsin keşke. merhaba demek çok mu zor allahım yarabbim. üç sene hollanda da yaşadım, gerçekten hoşlansaydı gelip konuşurdu senin onları kestiğin gibi o da seni kesiyomuş belli ki.

8 ocak 2019 01:26