bu influencerlar kim neden ünlüler ve zenginler nedenn?

ya arkadaşlar bu soru milyar kere soruldu biliyorum ama. şimdi marketingturkiyetr diye bir hesabın etkileşim oranı en yüksek influencerlar gönderisini gördüm (link veremiyorum kendimi afişe etmemek için sori) ben kendim de instagramda falan baya takılan bi insanım reels izlerim, keşfette takılırım ama yani abi bu insanlar kimmmm oldum oraya bakınca. feride özdinç melis ketenci ceren benderlioğlu ve niceleri hayatımda 1 kere adlarını duymadım hesaplarına baktım hepsi birbirinin aynısı ne mana kim neden bunları takip etsin neye influence oluyorlar çözemedim. dahası yani en az 500k takipçili insanlarmış bunlar bi tanesinin 1.5 milyon takipçisi var birr buçuk milyon abi boru mu bu ya. ve ne ben ne arkadaşlarım kimse takip etmiyor bunları yani özetle kim bunların takipçisi ya? neden bu kadar normal ve düz insanlar manyak gibi zengin oluyorlar dümdüz adam sami yani bu insanlar artık çok geriliyor ve sinirleniyorum ünlü olmanın da bir orijinalliği vardı şimdi herkes nasıl ünlü ya anlayan var mı neden ve nasıl ünlüler help kere helpppp

1. Ceren benderlioğlu çok eski oyuncu. 15 senelik en az. Diğerleri tiktokcu zaten.

19 haziran 16:30

2. Siz tanımıyorsanız ünlü değildir. Tam yaşlı anam kafası ya.

19 haziran 16:34

3. hmm evet a2 ceren benderlioğlu oyuncuymuş, teşekkürler bilgilendirme için.

neyse kastettiğim burda örnek verdiğim yalnızca 3 isim değil, bir sürü çok fazla takipçili influencer var ki ben dijital dünyada da var bir insanım yani fosil değilim, ben bilmiyorsam çevrem bilmiyorsa ama toplam türkiye nüfusunun 80de biri kadar takipçisi varsa kim bunların takipçisi diye merak ettim yani neden her sorunun altında aşırı gergin ve sataşma heveslisi bir anonim oluyor anlamıyorum, a3 maalesef bu lafım sana.

19 haziran 16:55

4. Ceren bayadir oyuncu iyidir de. Dediklerine ben de katılıyorum

19 haziran 17:18

5. Çünkü ülkenin nüfusu yüksek süslü bence en büyük nedenlerden birisi bu. Bir diğeri insanlar zenginlik görmek istiyor uyuşmak istiyor, bir diğeri çok sosyal bir millet değiliz, birileri bizimle muhabbet etsin istiyoruz, kendimizi kandırıyoruz. Geri kalan işte saçı benziyordur, teni benziyordur, makyajı güzel yapıyorlardır falan. Özellikle ergenler bu sosyalleşme meselesinde beni korkutuyor mesela. Yayıncılara onu arkadaşı gibi görmek için para veriyorlar, influencerları muhabbeti için dinliyorlar falan. Pek çoğunun okulda gerçek bir arkadaşı yok. Öğretmenim, buradan biliyorum.

19 haziran 17:26

6. Bir arkadasim var. ne zaman bir inf sayfasina girsem o takip ediyor oluyor. Onlar ne yapiyorsa nereye gidiyorsa yapmaya calisiyor. Sorsan asgari'den biraz fazla kazaniyor zaten onlarin harcadigi seylere yetismeye imkani yok ama dior gloss yerine loreal aliyor. Cesit cesit marka giymek yerine inditexten full siyah giyiniyor vs ama yine de onlari kopyalabildigi kadar kopyaliyor. Kendi yakin arkadaslarinin da benzer tipler oldugunu dusunuyorum. Cok var bu insanlara ozenen

19 haziran 17:33

7. Bu konuda bir araştırma falan var mı bilmiyorum ama bence insanlar kendi yaşayamadıkları hayatı başkalarında izleyince kendileri yaşamış gibi hissediyor. Yoksa dandik bir influencerın aldığı ultra lüks eve "canım çok hak ettin tebrik ederim inanılmaz sevindim" gibi şeyler yazılmasını açıklayan başka bir şey bulamıyorum.

19 haziran 18:07

8. Ceren benderlioğlu aşırı güzel kadın ya. Bayılıyorum

19 haziran 19:47

9. y kuşağısın di mi? (ilk defa kuşaklı konuşuyorum) ben de senin gibiyim ve bu güruh tiktok'la ünleniyor onu öğrendim. hiç bakmadığım bir yer tiktok, sıfır.

19 haziran 21:59

10. evet a10 y kuşağıyım ve tiktok'a biraz uzağım. gerçekten bu ünü tiktok'ta ediniyor olabilirler haklısın, çok da aklıma gelmemişti

19 haziran 22:36