bu kız nasıl sizce, ben bayılıyorum ama bayıldığım havası mı yoksa güzel olması mı anlayamadım ?

(link: https://www.instagram.com/p/b2vwdaugc00/?utm_source=ig_web_button_share_sheet ruslana) (link: https://www.instagram.com/p/buaghoaa8fe/?utm_source=ig_web_button_share_sheet 1) (link: https://www.instagram.com/p/buiq3hqaq5s/?utm_source=ig_web_button_share_sheet 2) (link: https://www.instagram.com/p/bvvbrt2ab4y/?utm_source=ig_web_button_share_sheet 3) (link: https://www.instagram.com/p/bwtvg1va2ee/?utm_source=ig_web_button_share_sheet 4 ve favv)

1. linkler olmamış.

(link: https://www.instagram.com/p/B2vWdaugC00/?utm_source=ig_web_button_share_sheet ) (link: https://www.instagram.com/p/BwtVg1VA2eE/?utm_source=ig_web_button_share_sheet bu fav) (link: https://www.instagram.com/p/Bvvbrt2Ab4Y/?utm_source=ig_web_button_share_sheet instagramı var zaten bakarsınız)

16 aralık 2019 02:41

2. ay aşırı güzel bence duruşu, yürüyüşü falan 10/10. bazı fotoğraf ve hikayelerinde çok estetik estetik durmuş muhtemelen sevmeyen onu sevmez ya da beyaz değilse güzel bulmayan bir kesim var süslü sözlükte onlara çok esmer kalır diye düşünüyorum.

16 aralık 2019 02:45

3. standart instagirl, hoş kız tabi. türklerden böyle kız çıkmaz çünkü baskıyla, korkuyla büyütülüyorlar.

16 aralık 2019 02:53

4. Bence de çirkin bir kız

16 aralık 2019 02:59

5. Evet surat biraz klasik instagirl biraz fazla estetikli duruyor ama tarzı ve havasını beğendim.

16 aralık 2019 03:00

6. Ben vücudunu beğendim daha çok.videoya kadar yüzü de güzel gelmişti ama video bozdu :p

16 aralık 2019 03:01

7. Ben çok zayıf buldum. Zayıflıktan bacakları aşırı ayrık duruyor bence.

-şimdi kıskanıyosuncular falan gelir o yüzden baştan söyleyim ben kilo almaya çalışıyorum.

16 aralık 2019 03:05

8. bence de çirkin baya baya

16 aralık 2019 03:27

9. sanki surekli cool olmaliyim, cool olmaliyim gibi icinden konusan ve kasilan kisileri cekici bulmuyorum. bu kizda bu hava cok bariz. guzel kiz ama o kadar.

16 aralık 2019 03:30

10. bu nasıl ruslana ya kızda elif tipi var.

16 aralık 2019 03:44