bu kız tam olarak ne iş yapıyor olabilir ya?

arkadşlar derdimi şey yapabilirsiniz :d ama bu kız sizce ne iş yapıyor olabilir ya?? etsy de haftalık planlayıcı sattığını iddia ediyor da... merak ettim gerçekten, onlyfans mı? (link: https://l24.im/pe7lnt link)

1. (link: https://fwd.pub/750CB7 olmuştur mu?)

16 ağustos 2023 22:11

2. Başlığı görür görmez ilayda olduğunu anladım nfjjdjdkd bu kızı üniversite sınavına hazırlanırken takip ediyordum o zamanlar youtube'da sınavla alakalı tavsiyeler verdiği videolar çekiyordu. Anlattığına göre derece yapıp tıp kazanmış ama tıpı bırakıp beslenme ve diyetetik okumaya başlamış çünkü hayali buymuş :d bu bana çok inandırıcı gelmedi sonuçta sınav sonucunu shoplamak 2 dakika falan. 1-2 sene takip etmeyi bıraktım sonra keşfetime düştü bir baktım baya zengin olmuş dropshipping gibi bir şeyle para kazandığını iddia ediyor ama bilemedimm

16 ağustos 2023 22:28

3. oylesine soruya tikladim da ben bu kizin kocluk videolarini izliyodum aw ne alakalfsdklfjaısrgjkop

16 ağustos 2023 22:33

4. Azıcık göz gezdirdim de işi ile alakalı videolarını yoruma kapatmış. Böyle cringe bir tipin ticari zeka sahibi olması mümkün değil muhtemelen salladığı için videoları yoruma kapatmış. Aynı böyle yabancı bir influencer vardı öldüm meraktan ne iş yapıyor da kazanıyor bu diye reddit'ten bakmıştım. Kadın Tamamen üçkağıtçı biriymiş yani parası varmış ama o kadar da değil. Para kazanıyorum diye ün yapıp kurs murs ayağına keriz silkeliyormuş. Bu da muhtemelen sallayabildiği kadar sallıyordur ilgi çekmek için.

16 ağustos 2023 22:34

5. ayy ben de biliyorum bu kızı kimi kandırıyor salak mı ne. eskort olduğu 100 metre öteden belli

16 ağustos 2023 22:40

6. eskort olduğu 500 metre öteden belli.

17 ağustos 2023 09:04

7. Dolandırıcı çok net. Hatta netflix explain money belgeselinde bir bölümde kolay para dolandiriciligindan bahsediyordu tam olarak bu kızın yaptığı. Sıfırdan hayat kurdum diye gösterip etsy sayesinde diye millete kurs satıyor koçluk danışmanlık yapıyor öyle para kazanmaya çalışıyor. Maalesef yaşı küçük insanları ağına kolay düşürdüğünü düşünüyorum

17 ağustos 2023 09:28

8. dolandırıcı olması ayrı eskort olması ayrı ama iki işi birden yapıyor olabilir mi?

bir de takip edenler çoluk çocuk ergen takımıdır onlar da nasıl bu ksdsr kszandırıyo olsbilir ki yaaavv

17 ağustos 2023 13:56

9. Allah günah yazmasın ama kız çirkin, vücudu da çekici bir vücut değil. Onlyfans'tan kazanabilmesi için azıcık daha estetik bir görüntüye sahip olmak gerekir diye zannediyorum ama belki de hiç gerekmiyordur. Mazisini bilmem ama gerçekten etsy metsy bir şeyler yapıyordur belki.

17 ağustos 2023 15:38

10. o memeler niye öyle sarkık mesela ya psikolojim bozuldu ben 24 olacağım endişeleniyorum sarkmaya başlar mı diye ama bunu gördükten sonra kendimi bırakıp kıza üzüldüm.

17 ağustos 2023 15:39