bu oda arkadaşıyla ne yapabilirim?

bir oda arkadaşım var 3 yıldır birlikte yaşıyoruz. kendisi o kadar pis ki artık tahammülüm kalmadı. mutfakta bir şeyler yapıyor bulaşık çıkıyor, o bulaşık 2 hafta orda kalıyor yıkanmıyor. kaç defa yıka dememe rağmen yıkamıyor. artık utanmaya başladım söylerken. ne yapabilirim lütfen bir akıl verin çünkü aklımı kaybetmek üzereyim.

1. Yurt idaresiyle görüş? Ya da al karşına açık açık konuş.

8 aralık 2019 12:39

2. kaç defa konuştum bana mısın demiyor. yok sınavım vardı yok meşguldüm diyor ama bütün gün aslında geziyor.

8 aralık 2019 12:57

3. 3 yıl boşuna dayanmışsınız. Ultra pis 2 insanla 1 ay yaşamaya zor dayandım ben soluğu idarede alıp odamı değiştirdim. Sonra yeni odamdaki aynı insanlarla 2 yıl gül gibi geçindik.

8 aralık 2019 13:03

4. İstediğiniz kadar konuşun assssla fayda etmez. Karakter meselesi. Benim de annem böyle bırakır, rahatsız etmez onu. Söylerim lütfen kaldır şu şurada kalmış yerine koyar mısın diye ay tamam bi sn. İşim var deyip yapmaz sonra yine ben kaldırırım. Yani istediğiniz kadar uyarın sonunda sinir hastası siz olursunuz. Bazı insanlar inanılmaz rahat, utanma duyguları bile yok. Odanızı değiştirmekten başka bir şansınız yok gibi duruyor.

8 aralık 2019 13:05

5. Bizim de vardı pis oda arkadaşımız 5 defa konuştuk anlamadı yurt idaresiyle konuştuk şimdi başka odaya geçti

8 aralık 2019 13:53