bu plazalarda masa başı çalışan insanlar ne işe yapıyor ?

hep merak etmişimdir böyle çalışma ortamlarını

1. ben maslakta o plakalardan birinde çalışıyordum . patent firmasında çalışıyordum . benim departmanım marka itiraz idi. logo tasarım dlvs departmanlar vardı . bi tane plazada iş görüşmesine gitmiştim . o da 24. katta idi sanırım . forex firması idi. sigorta şirketleri de vardı . aklıma gelebilecek her türlü firma var :)

9 mart 2019 23:31

2. Finans, muhasebe, halkla ilişkiler departmana göre değişir. Finans ödemeler yapar. Muhasebe fatura girer çoğunlukla fatura işleri yapar. Pazarlama tedarik zincirini yönetir. Halkla ilişkiler ne bileyim görüşmeler yaparak verilen görevleri yerine getirir. Haftalık, aylık raporlama yapar. Bu kişiler genel olarak birşeyin hammaddesinden tüketicinin alım yaptığı alanın oluşmasından yardımcı destek olurlar.

9 mart 2019 23:31

3. plaka ne yaaa plaza olcakti o .dd

arkadaşın yaşı küçük olabilir daha önce öyle yerlere gitmemiş olabilir . plaza ortamları çekici gelmiş olabilir. niye hemen azarlıyorsunuz

9 mart 2019 23:32

4. Teşekkür ederim hepinize kötü amaçla söylemedim masa başı terimini merak ettim sadece kariyer.nette bakınıyordum da hiç böyle bi iş pozisyonu çıkmadı karşıma o yüzden sorayım dedim

9 mart 2019 23:33

5. maşa başı diye bi meslek yok ki. maşa başında çalışılan meslekler var. benim ve üstteki arkadaşın yazdığı meslekler masa başında yapıldığı için öyle isimlendirilir. temizlik elemanı şoför falan masa başı olarak tanımlanamaz çünkü takdir edersiniz ki masa başında çalışmaz bu meslek grupları

9 mart 2019 23:35

6. ee ben akademisyenim, ben de masa başında çalışıyorum:) mavi yaka işlerin bir çoğu dışında genelde böyle çalışılıyor süslü, aşırı genel bir terim "masa başı".

10 mart 2019 18:20