bu reels’teki kızın fiziği çok güzel değil mi?

(link: https://www.instagram.com/reel/c2xwzmhsian/?igsh=dmhhngo0ngjhnjz5 link) sizce kac kilodur yaklasık olarak

1. (link: https://www.instagram.com/reel/C2xwzmhsiAn/?igsh=dmhhNGo0NGJhNjZ5 link)

31 ocak 2024 23:49

2. ben kendimi bildim bileli cok zayıfım o yuzden imreniyorum böyle kıvrımlı kadınlara :(

31 ocak 2024 23:58

3. Bence bu kız yağ tulumu. Boyunu bilemeyince kilosu söylenemez çünkü 1 kg yağ bile kocaman yer kaplıyor. Kollar kalın göbek sallanıyor, popo büyük, güzel bir fiziği yok. Fit olmayan vücutları ben beğenmiyorum.

1 şubat 2024 00:03

4. bence de güzel bir fizik ama senin kadar ölüp bitmedim ss :) Spor yapan insan fitliği yok belki ama sağlıklı bir genç kız görüyorum ben baktığımda. Öyle yağ tulumu denecek kadar hiç değil. Gayet normal bir beden

1 şubat 2024 00:28

5. a4 ölüp bitmiyorum ki sadece beğenimi dile getirmişim :d

1 şubat 2024 00:35

6. göğüslü kalçalı kıvrımlu kız işte ortalama kilodadır ve ince değil. ama yağ tulumu falan da abartı artık delirdiniz iyice algınız bozulmuş gitmiş. kilonun az olması tek başına kas yoğun demek değil bilakis kas ağırlığı yağ ağırlığından fazladır. karnı dışında öyle sağı solu sarkmıyor, görece yüksek bile kas oranı.

1 şubat 2024 00:40

7. iyice porno bağımlısı erkekler gibi konuşmaya başladınız siz de süslüler, neresi yağ tulumu? dümdüz yolda rahatça görebileceğiniz bir kadın fiziği. ne çok güzel diye soru açılacak ne de yağ tulumu denilecek bir durum göremedim şahsen.

1 şubat 2024 00:45

8. ayy her yeri bıngıl bıngıl gerçektenn (!) ben beğendim ss bi 7-8 kilo verse çok güzel olur, ben ince ama kıvrımlı vücut beğeniyorum çünkü. yapısal olarak kıvrımlı bir vücudu var, ince kemikli falan. fit olmak ayrı ama güzel vücut ayrı, bu kız biraz kilo verse çok hoş olur fiziği.

1 şubat 2024 20:04

9. Lezbiyen misin

1 şubat 2024 20:17

10. evet lezbiyenim a8 problem?

1 şubat 2024 20:20