bu saate kadar yazmayan flört artık flörtümüz değil midir. dün de 8-9 saat yazmadığı oldu bahanesi yoğun bir gün olduğu hakkında?

1. ıyy soruyu okuyunca bile direkt soğudum nefret ediyorum söyle tiplerden sanki tek kendileri yogun, ben olsam salarim tabi ki.

14 haziran 2020 16:43

2. Benim flortüm bütün bir haftasonu yazmadı bana. Baktım beni sallamıyor ben de ona yazmadım. En son aradım özür diledi ama boşuna. Yol vericem yarın yüzyüze. Öyle dingonun ahırı mıyım ya ben!! Kafasına göre gelecek gidecek falan

14 haziran 2020 16:45

3. Arada 1 gün çok konuşmamak normal bence. Ama sürekli böyleyse sıkıntı vardır

14 haziran 2020 16:47

4. Adı üstünde flört dönemi... her dakika yazması araması mı gerekiyor? Bu kadar kısa sürede hayatınızın merkezine koymayın. Telefonun başında bekliyor imajı vermeyin..kendi hayat akışınıza devam edin. Bırakın sizi merak eden karşı taraf olsun. Erkekler hemen bir kalıba girmeyi, sorumluluk almayı sevmiyor, bunu hissettiği an kaçıyolar.

14 haziran 2020 16:50

5. Günaydın vs yazabilirdi . Az önce son görülmesine baktım 14.54 nextlemenin vakti gelmiş . Teşekkürler kızlar

14 haziran 2020 16:56

6. Emin olun yeteri kadar esnek davrandım zaten ama artık umrunda olunmadığımı hissediyorum. Bik bik mesaj asla yazmadım hep relaxtım. İstenmiyorum bunu kabul ediyorum

14 haziran 2020 16:57

7. Flört ederken kız arkadaşıma her gün yazmam gerekiyor mu? Bundan rahatsızlık duyma ihtimali olur mu?

14 haziran 2020 17:01

8. Yol ver gitsin. Nefret ediyorum. Hepsi elde edebe kadar her gün mesaja boğarlar,elde edince sallamazlar.

14 haziran 2020 17:16

9. kin1 evet flört döneminde iletişimin kopmaması iyi olur. bi kız senden boğulcaksa zaten boğuluyor, gönlü varsa boğulmaz.

14 haziran 2020 17:56