bu saatte durduk yere 2 dick pic almam nerde hata yapıyorum ?

kendimi daha fazla kötü hissedemezdim süslüler. ikisi de daha önce cinsellik yaşadığım ama duygusal ilişkiyi kabul etmedikleri icin konuşmayı bitirdiğim kişiler. birinin üzerinden 6 ay geçmiş birinin 2 ay. şimdi bir uyandım numarasını sildiğim kişi bana gece 2 de yamuk penisini atmış, diğeriyle insan gibi bitirmiştim instadan saat 4 te penisini atmış. hayatımda da 3 kişiyle cinsel iliskim oldu toplam. yani neden gece yarısı böyle bir fotoğrafı, hala olmayan ilişki için acı çektiğini bildiğin birine atarsın. kibar bir şekilde bu saatte çok yanlış bir şey yaptıklarını söyledim,oturdum ağlıyorum. küfür etsem o kibar mesajın üstüne olmaz mesaj atılacak bir olay da değil deli saçması , yani ben bu muyum gece yarısı dick fotoğrafı atılacak kişi. öyle azgın biri de olsam devam ederdim sonuçta fb olarak. engellesem fark etmezler bile. hayatimdan çıkarıyorum dick pic iyle geri dönüyor. brn mi en hadsizlerini seçmişim yoksa var mı böyle

1. Kimse olmayan ilişkinin yasını tuttuğunu düşünmemiştir + ağlayana kadar savcılığa ver.

14 eylül 2023 07:02

2. sevgili olmadan cinsellik yaşadığın için hepsi. Madem o kadar azgın değilsin, adamın ilişki isteyip istemediğini bilmeden neden yatıyosun. Sen zaten bunu yaparak o adama uğraşması için bişey bırakmıyosun. Şu düşüncelere sahip erkeklerle görüşüp sonra ben olmayn ilişki için

Üzülürken diyosun. Neye üzülüyosun laf olsun torba dolsun yani. Şu yazdıklarımdaki adam düşünür mü sence senin üzüldüğünü ? Sonuç olarak o adamın gözünde istediği zaman dick pic atabilcek birisin evet. Çünkü yatılabilecek herhangi bi kızsın

14 eylül 2023 07:31

3. Anon 4 sen ve senin gibilerden inanılmaz sıkıldım. Bir erkek sana değer verecekse verir. İster ilk günden cinsellik yaşa ister hiç yaşama. Eşimle de ondan bir önceki sevgilimle de direkt ilk gün cinsellik yaşadım. Kafanda kurduğun gibi bu benim değerimi belirlemedi. Zaten bakış açın baştan komple sorunlu. Benim de zevk aldığım bir eylem neden erkeğin bende kazanması gereken bir şey olsun?

Ss sana gelecek olursak da çok yumuşak yüzlü olduğun ve sınır çizemediğin için öyle oluyor belli ki. Yani o fotoğrafları attıklarında sert bir tavırla yaklaşıp engelleyeceğine bu saatte atman yanlış tadında cevaplar vermen çok saçma. Şu an hadsizliğinden attı diyelim ama ikinci kez atarlarsa bunda senin de hatan olmuş olacak. Sınır çizemiyorsun çünkü.

14 eylül 2023 07:49

4. Ben böyle düşünüyorum demiyorum. Erkeklerin çoğu böyle düşünüyor. Girin ilişki flört sorularına hepsinin altında bunu yapmaması gerektiğini söyleyen tavsiyeler var zaten. Ben de bu cevapları aldım bu sözlükten. Çomar olan ben ya da ss değil karşısındaki erkek

14 eylül 2023 08:07

5. Anonim 4 haklı. Siz sex and the city dizisinde yaşadığınızı düşünüyorsunuz karşınızdaki adamı ölçmüyorsunuz. Ikisi de bunu attiysa ssin demek ki sınır çizme sorunu var.

Ss bu saatte yaptığın yanlış diyorsun da gündüz atsa sorun yok mu yani. Senin yamuk s.inle artık ilgilenmiyorum deyip engellemiyorsun.

Ayrıca olmayan ilişkiye üzülüyorum diyorsun demek ki duygusal yaklaşıyorsun emin olana kadar birlikte olmayabilirsin.

14 eylül 2023 11:07

6. süslü sen niye açıklama falan yapıyorsun ki aşağılasana bu aptalları. kendilerini bir şey sanmışlar. traumatise them backk

14 eylül 2023 12:42

7. Sabaha karşı çük fotoğrafı atan adamların savunulabilir ne yanı olabilir ya. Şu durumda bile ss yi suçlamanız o kadar saçma ki. Ss bu tiplere medeniyet işlemez engelle geç. Bu olay sonrası buz gibi soğuman gerekiyor kendini niye sorguluyorsun? Bence ikisinden de tiksinmen için epik bir olay olmuş.

14 eylül 2023 18:58

8. Şaşırmadım ya.özledim keske yanımda olsan sarılsak dediğim adamdan cevap gelmedi dedim dusunuo heralde ne yazcanı, bu da seni cok ozledi yazıp skini attı adam.ah erkekler...

14 eylül 2023 21:13

9. Ben gerçekten çok hoşlanıyorum bundan hatta bi ara görüştüğüm çocuk arada atınca bayağı her derdimi unutuyordum. Mental olarak buna hazır değilseniz ilişki olmadan seks yapmayın. Çünkü bu gerçekten ne istediğinizi bilmediğiniz için sonuç olarak sizi rahatsız ediyor. Ve ss kötü hissedecek bir şey yok, engelle geç.

14 eylül 2023 22:21

10. Arkadaşlar iyi misiniz? Sex and the city dizisinde yaşamaya gerek yok seks yapmak için. İnanın en muhafazakar sandığınız insanlar da yapıyor. Kimi zaman çok hoşlandığımız kişiyle birden gelişir, herkes sevgililiği ya da evliliği bekleyecek diye bir koşul yok yani. İnanın NYCde yaşayan bir köşe yazarı olmaya da gerek yok bunun için.

15 eylül 2023 00:49