bu sene üni sınavına giricem hangi bölüm seçmeliyim ?

merhaba süslüler bu sene 4. kez üniversite sınavına gireceğim. herkesin tercih ettiği standart bölümler yerine daha yenilikçi ve önü açık bir bölüm okumak istiyorum. sizce hangi bölümü seçmeliyim ? nasıl bir meslek tercih etmeliyim ?

1. Bilişimle ilgili bir bölüm seç derim önü çok açık

4 haziran 2020 23:10

2. Sayısalda tıp. Diş hekimliği de iyi. Eşit ağırlıkta hukuk (mezun çok olmaya başladı orada da yavaş yavaş). Hukuk olmazsa iyi bir üniversitede işletme (her yere kayabilen bir bölüm. Akademik ilanlarda bile bu durum mevcut). Sözeli bilmiyorum. Sözel tercih etmeyebilirsiniz hatta.

4 haziran 2020 23:12

3. Yazılım

4 haziran 2020 23:15

4. süslü yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum. ben bu sene 2.kez sınava gireceğim ve kötü bir sıralama yapmazsam gideceğim. sen nasıl 4 kez girebilme motivasyonu buldun kendinde?

4 haziran 2020 23:16

5. Evet bilişim düşündüm ben de. Yenilikçi ve önü açık kesinlikle. Meslek seçimin de maddi yönden değil de daha çok bana birşeyler katabilecek ve yükseltebilecek bir meslek seçmek istiyorum. Peki örgün eğitim dışın da açıktan üniversite okuyarak başarılı olabilir miyim ? Yani hangisini seçmek daha mantıklı olabilir ?

4 haziran 2020 23:17

6. +anonim5 her konu da ısrarcı biriyim istediğimi alana kadar yapamayacağım şey yok. İstediğim puanı alamadığım için motivasyonumu yitirmedim her seferin de daha iyisini yapabileceğimi düşündüm ama yapamadım dhsnsj Bakalım bu sene çok umutluyum kesinlikle yüksek bir puan alacağımı düşünüyorum

4 haziran 2020 23:22

7. daha yenilikçi önü açık derken bir de alanını yazsaydın hangi alandan gireceğini bilmeden ne diyelim biz sana? bu ülkede bugün için önü açık denilen bir meslek sen okuyup bitirene kadar vereceği mezun sayısıyla birlikte tahmin ettiğin kadar parlak bir tablo çizmeyebilir. maşallah dediğimiz üç gün yaşamıyor çünkü.

4 haziran 2020 23:23

8. +anonim6 kesinlikle çok doğru herşey değişebiliyor. Bu yüzden baya kararsızım bu konuda. Genellikle herkes bilişim ve yazılım diyor birçok insanın seçimi bu yönde olabilir. Sanırım önce hangi konu da iyi olduğumu bulup buna uygun bir eğitim almalıyım

4 haziran 2020 23:29

9. Geçen sene girdim hukuk fakültesine. Radyo televizyon okumadıgım için pişmanlık duyuyorum bazen. Medya bölümlerinin önü çok açık bence

4 haziran 2020 23:32

10. Evet bir arkadaşım da yeni medya dan bahsetti. İnternet çağında bence gayet önü açık

4 haziran 2020 23:34